Ahoj všem. Neočekávaně nám pár dní před odletem krachnul Nepál, letenky jdou přebookovat, dovolenou máme nahlášenou, tak hledáme další varianty - jednou z nich je právě Pákistán. Nebyl jste někdo? Jde nám tedy hlavně o trekové zkušenosti. Pokud byste měl někdo nějaký tip, komu se ozvat nebo tak, budeme vám vděční!   .

Pákistán - byli jste?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj všem. Neočekávaně nám pár dní před odletem krachnul Nepál, letenky jdou přebookovat, dovolenou máme nahlášenou, tak hledáme další varianty - jednou z nich je právě Pákistán. Nebyl jste někdo? Jde nám tedy hlavně o trekové zkušenosti. Pokud byste měl někdo nějaký tip, komu se ozvat nebo tak, budeme vám vděční! 

0

Kamarádi se teď vrátili, ale byla to poznávačka, ne treky. Během jejich pobytu se prý dost zpřísňovalo, co se corony týče (roušky, hodně pozavíráno a tak).Měli domluveného místního průvodce a věnovali se památkám. 

0 Citovat

Nebyl jsem tam, ale na treky ve vyssich horach neni ted sezona. Jestli jsou treky v nizsich horach, nevim. Na Eid svatky v pulce kvetna je tam travel ban a je otazka, jestli se jim uz nerozjizdi vlna covidu a la Indie: https://www.google.com/amp/s/amp...index.html

0
2 reakce