Ahoj, nemáte někdo tip na cestopis nebo článek o výletu do těchhle končin a kam/za čím se vypravit do okolních měst? Poletíme s mamkou, takže žádný divočárny, na druhou stranu nechceme 4 dny strávit v Bordeaux. .

Francie (okolo Bordeaux, Toulouse) na 4 dny - co tam?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Ahoj, nemáte někdo tip na cestopis nebo článek o výletu do těchhle končin a kam/za čím se vypravit do okolních měst?
Poletíme s mamkou, takže žádný divočárny, na druhou stranu nechceme 4 dny strávit v Bordeaux.

0

Určitě bych navštívil Dune du Pilat. víc ti neporadím protože víc jsem toho v Bordeaux a okolí nestihl smiley

0 Citovat

Zdravim,

chystam se take tuto trasu, letenky mam zakoupene Praha-Toulouse, Bordeaux-Praha - a to v rijnu. 3.10. pozde vecer prilet do Toulouse, prespat jednu noc u letiste, 4.10. prespat v jinem hotelu v centru mesta. Jeden den na centrum mesta staci. Druhy den TGV do Bordeaux - historicke centrum, vino atd, celkem dva cele dny v Bordeaux, odlet v patek brzy rano.

Nicmene premyslim o zapujceni auta v Bordeaux a jeden den vyrazim do okoli Bordeaux, takze nejake tipy by se mi take hodily, kdyby nekdo vedel neco vic:)

0 Citovat

Ahojte,

hodinu od Toulouse je pekné mestečko Carcassonne, my tam ideme v lete, odlet z Marseille, tak hladám skôr zaujímavosti medzi Toulouse a Marseille, ak by ste tam poznali nejaké pekné pláže alebo tipy na ubytovanie, tak vopred pekne ďakujem smiley

0 Citovat

Co se týče pláží a co vidět - celý département 11 krom Carcassonne prý nic moc, Narbonne a Béziers nestojí za nic, takže po cestě bych se u moře zastavil až v 34 v Sète - krásné městečko se spoustou pláží mezi skalami - hlavně směrem na Marseillan. Doporučuju vyjet si MHD nahoru na kopec. Montpellier určitě, nádherný město s atmosférou a super šalinama. smiley Palavas-les-Flots nic moc, takový nudný letovisko... Potom jsem byl u moře vedle v 30 ještě v Grau du Roi - nic extra, ale celkem fajn. A hned vedle Aigues-Mortes, to je krása, určitě doporučuju navštívit. Dál směrem 84 a 13 už moc nevím, ale prý Arles hodně stojí za návštěvu.

1 Citovat

Kdo by chtěl na ty 4 dny vyrazit, tak 3 místa na 22–25.6. za 18 € skrze https://www.cestujlevne.com/go-volotea

0 Citovat

Sakra, už je to fuč :)

0 Citovat

Dobré tipy, sice staršího data, ale děkuji 👍

0
7 reakcí