Zdravím cestovatele  .

Kam z Kuala Lumpur v prosinci ?

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

23 reakcí

Zdravím cestovatele smiley , koupil jsem letenku do Kuala Lumpur a teď přemýšlím jaká další destinace by stála za vidění. Přemýšlel jsem Langkawi , Singapur. Chtěl bych jenom 2-3 destinace kam se podívat vždy tak na 4-5 dní. Nějaké zkušené rady co kde vidět a jaké město z KL navštívit ? Díky

0

Kuala lumpur-perth-singapore-bangkok-kuala lumpur

0 Citovat

díky , Austrálii vynechám smiley Ta stojí za navštěvu samostatně.

0 Citovat

Tak popřemýšlej o nějaké okruhu - Singapur, Penang, Langkawi .. Ale přijdme mi, že bychom měli vymyslet už nové destinace smiley Na Langkawi byli všichni.

0 Citovat

jj přesně tenhle trip mám na papíře smiley i letenky jsou super levné smiley , ale jak rikas už tam byli všichni a chtělo by to nějakou změnu smiley

0 Citovat

co tak Saigon? tam pozeram ma Air Asia tiez lacne lety, pripadne Filipiny

0 Citovat

Naposledy vychazela super i Kambodza nebo Vietnam.
Minule jsme meli v merku Filipiny, Sulawesi a dalsi silenosti smiley

0 Citovat

jojo tak asi klasika Singapur, Penang, Langkawi + ten Vietnam smiley ceny jsou taky celkem fajn

0 Citovat

Kambodža - Siem Reap. Zpáteční letenka z KL vyjde okolo dvou tisíc, vízum na letišti po příletu $30 smiley

0 Citovat

Byli jsme tam před pár týdny a udělali jsme to stejně - KL - Kambodža - Langkawi. Pro mě jediná nevýhoda je, že Kambodža tak nějak zastiňuje to ostatní, co jsme viděli smiley

Pro mnoho lidí Kambodža zní nebezpečně, mají pocit že je tam sežerou lidojedi... ale tak to tedy opravdu není. Siem Reap se přizpůsobil turistickému ruchu, je zde spousta nových celkem luxusních hotelů za příjemné ceny a Angkor je rozhodně jedna z nej světových památek!

0 Citovat

Jo právě na to koukám , ale vysvětluj mé drahé polovičce , že se nemá čeho bát smiley

0 Citovat

Třeba jí přesvědčí nějaká fotka...

0 Citovat

jméno hotelu ?? smiley

0 Citovat

Já nevím, ale Langkawi mi přišlo, že je hrozná nuda. Ostrov jsem projela, byla jsem tam týden, ale žádná hitparáda. Bali nebo Krabi bylo mnohem lepší.

0 Citovat

Naprosto potvrzuju, civilizovanost Kambodži mě osobně velmi překvapila. Je na srovnatelné úrovni s okolními státy (Malajsie, Thajsko). Vše se platí v amerických dolarech, hotely a restaurace jsou na dobré úrovni. A také souhlasím, že Kambodža a Angkor patří k tomu nej co jsme na dovolené na trase KL -Siem Reap - Langkawi - Borneo (Sandakan, Kota Kinabalu) - KL zažili. My měli na Siem Reap málo času (2 dny) a chtěli jsme vidět co nejvíc - tak jsme si předem domluvili auto s řidičem který s námi za dva dny objel vše, co jsem si naplánoval a přidal pár vlastních tipů - opravdu super, kdyžtak můžu dát kontakt, stačí říct. Určitě jeďte smiley a nebojte se.

0 Citovat

tak to vidim na KL-Kambodža-Langkawi-Singapur-Borneo-KL smiley

0 Citovat

Já doporučím třeba Brunej smiley Strávil jsem loni koncem roku dva dny v hlavním městě Bandar Seri Begawan a potkal jsem všeho všudy snad dva turisty. smiley

0 Citovat

Tak muj nazor je, ze kdyz uz bych byl na Borneu, jsou tam vsude mnohem lepsi mista nez tedy zrovna Brunej smiley Byl jsem tam letos v breznu a z casovych duvodu jsem ani nestihal vse co bylo puvodne v planu...takze se tam urcite opet vratim.

0 Citovat

Co tedy na Borneu ? Dá se tam podniknout nějaký výlet a i třeba nejaka supr plaz na odpocinek ?? smiley Viděl bych to tam na 2/3 dny

0 Citovat

Přesun na Borneo pouze na 2-3 dny je dost hodně málo smiley Ale když už, tak podle ceny letenky - zaletět třeba do Kutchingu a udělat si výlet do N.P. Bako (z Kutchingu pohodlně dosažitelné místním busem do přístavu u moře a odtud loďkou) nebo nahoru do Kota Kinabalu a tam na některý z místních ostrůvků (Mamutik apod....je tam několik společností, které se postarají o přepravu), kde se můžete v pohodě koupat. Být už tedy na Borneu a jet na 2 dny pouze do Brunej mi příjde trochu jako ztráta času a peněz.

0 Citovat

Ja doporucuji KOH LIPE, malý thajsky ostrov, na který se dostanete lodi z langkawi za cca. 1,5 hod. Nádherné pláže, more....možná moc turistu....ale da se to přežít. Mimojine doporučuji i ubytování ve forra DIVE resort, kde spite z bambusu vyrobených domeccich a sprchujete se pod širim nebem. Rano vas probouzí neuvěřitelně hlasity, ale úžasné krásný zpěv ptáků.

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

Koh lipe - leden 2016









Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

My jsme byli v Malajsii předloni v listopadu a měli jsme tůru KL - Cameron Higlands - Penang - Langkawi - Singapur. V Angkoru už jsme byli a Vietnam příp Filipíny si myslím zaslouží samostatnou cestu.
Pokud bys měl zájem, máme z této cesty filmy na bushmanfilm.com.

0 Citovat

Ahoj , na film se urcite rád podívám . Plánuji KL-singapur-langkawi-penang

0
23 reakcí