Do Miami přiletím v osm večer, navazující mezinárodní let odlétá ve dvě ráno. Odhadem bych tedy měl mít něco přes dvě hodiny volna. Má smysl jít z letiště ven a trochu se porozhlédnout po Miami? Co byste doporučili? Hrozí zácpy, které by ohrozily návrat na letiště? Děkuji .

Kam rychle nahlédnout v Miami

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Do Miami přiletím v osm večer, navazující mezinárodní let odlétá ve dvě ráno. Odhadem bych tedy měl mít něco přes dvě hodiny volna. Má smysl jít z letiště ven a trochu se porozhlédnout po Miami? Co byste doporučili? Hrozí zácpy, které by ohrozily návrat na letiště? Děkuji

0

Ahoj, moc to nema cenu. Do Miami dojedes "metrem", ale samotne Miami neni nijak hezke, neni tam nic k videni, je to vicemene financni centrum, ani ti mrakodrapy nestoji za moc.
Potreboval bys do Miami Beach, coz je samostatne mesto pres most, taxi/uberem cca. 25 minut z letiste maximalne.

Cesta je cela po dalnici, az na asi 4 bloky na South Beach. Pokud se ti do toho chce, uberem je to velmi levne, i na tu hodinu to stoji, vecerni atmosfera skvela. Doporucuju dojed na roh 5. ci 6. ulice a Ocean Drive (viz mapa), projis se smerem na sever ("art deco district"), je tam spousta baru s zivou hudbou, spousta topless tanecnic primo v ulicich, dej si drink a jed zpet na letiste.

Prikladam trasu google maps: https://www.google.com/maps/dir/25.7949 ... m2!4m1!3e0

0 Citovat

Jeste k tem zacpam - ty hrozi jen na krizovatkach a v uzkejch ulicich Miami Beach. Takhle vecer nehrozi, celou cestu tam vede de facto petiprouda dalnice.

0 Citovat

Dík, láká mě se tam aspoň kouknout a protáhnout nohy po deseti hodinovém letu. Četl jsem, že imigrační je v Miami pomalé. Kolik mi asi zabere rutina "z letadla, vyzvednout kufry, imigrační, odevzdat kufry na další let"? Dvě hodiny?

0 Citovat

To zalezi, co ti rekne ten automat u pasove kontroly, jestli k nemu pujdes. Ja prosel pasovkou asi za 25 minut vcetne kufru, ale moje matka a jeji manzel se s tim babrali a ten kiosek jim bral otisky asi na patej pokus a pak je poslal k standardni pasove kontrole misto te zrychlene, takze tvrdli ve fronte plne kubancu a jihoamericanu a trvalo jim to pres hodinu.

naopak odbaveni na let smerem do EU bylo naprosto v pohode. ale napred si zjisti asi na strankach letiste, kdy se otevira checkin (resp. drop off pro kufry) pro dalsi let.

0
4 reakce