Zdravim, ako prechadzam forum, tak som asi nic nenasiel o tejto metropole - okrem Ziggyho cestopisu. O 2 tyzdne tam letim s Pobedou, prilet v piatok o deviatej vecer a odlet v pondelok poobede. Takze casu nic moc a hlavne v zime, ked asi ani toho svetla nebude vela. Ale ked som uz tie viza vybavil, tak ide sa. Budeme byvat pri Tsvetnoy Bulvar. V piatok vecer asi len z Vnukova na hostel, niekde borsc a spat. V sobotu rano ist na Cervene namestie a pozriet Lenina ak sa bude dat (malo by byt otvorene 10-13). A potom som uz skoncil Samozrejme ze sa pomotame okolo Kremla a checkneme Arbat. Takisto ak bude fajn, tak vyhlad z Vrabcich hor a obkuknut nejake budovy zo "stalinovych sestier" Nejake ine zaujimave tipy? Sme celkom fanusikovia socmoderny, stalinisticke budovy tiez mozem a nepohrdnem ani sidliskovym brutalzimom, prip. hutnou vojenskou technikou  .

Moskva - tipy co vidiet

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Hele, ono se to nezdá, ale i Moskva má co nabídnout... Všichni mají ty své předsudky ohledně Ruska, ale není vše tak špatné, jak se říká :D Jediné, co mě vážně štve, je nutnost víza.

0 Citovat

To je nespolehlivá předražená agentura. Tu nelze nikomu doporučit.

0 Citovat

neviem ako cez net sa odfotite na papierovu fotku, poslete kuriera, alebo sa stavite osobne na pobocke ... ste si vlastne aj ten web otvorili?


el8qnxk-1.png

0 Citovat

Nina čo píše v mužskom rode, demencia :D 



0 Citovat

ja si myslim ze to je majitel Selena Travel, pan Sergej :D

0 Citovat

Na blog mi přišel taky komentář s tímto odkazem. Je to čistokrevný spam. 

0