Ke Kanarskym jsem tady sam napsal hodne informaci , ale zeptam se na ostrov, kde letime poprve , co podniknout na La Palme a ktere mista se daji doporucit ? Mozna se to bude hodit i dalsim , kdyz tento mene navstevovany ostrov lita  spolecnost easyJet  primo, zatim z Gatwicku , ale od podzimu uz i z Berlina  .

La Palma

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Na parkovištích na obou stranách Ruta de Volcanes jsou vždy telefoní čísla na nějaký místní taxi. Pak už jen stačí zavolat ;) Nebo můžete dojet autem do Los Canarios / San Antonio a odsud se nechat odvést na začátek.

0 Citovat

My jsme auto nechali na El Pilar a zpět k němu jsme se dostali kombinací autobusů a taxi (odkaz na mapu autobusů https://gijsbertkoren.files.word...apalma.jpg a jízdní řády http://www.transporteslapalma.co...RARIOS.pdf). Z Fuencaliente jezdí autobus č. 200 do Los Llanos, kde jsme přestoupili na bus č. 300 (nebo 206) do El Pasa a odtamtud jsme jeli taxíkem na El Pilar. Taxi bylo za 15 euro (jednotná cena, všichni taxikáři ji měli stejnou) a autobusy na osobu vyšly cca na 3,5 euro.

0