Zdravím cestovatele,před pár měsíci jsem se vrátila ze své tříměsíční cesty po Novém Zélandu. Pokud i vy plánujete cestu do země Pána prstenů a nedotčené přírody můžou se vám hodit mé články.Jako první jsem sepsala své zkušenosti s Working Holiday vízama.https://beabruska.com/2017/01/28...iday-visa/https://beabruska.com/2017/02/17...iday-visa/V dalším článku už jsem se zaměřila na všeobecné informace o Novém Zélandu - vízech, počasí, letenkách, dopravě po ostrově, ubytování a stravování.https://beabruska.com/2017/06/01...stovatele/V blízké době plánuji vydat naše měsíční náklady a poté cestopisy o jižním i severním ostrově. Budu proto ráda, když můj blog navštívíte. Třeba vám pomůže při vašem plánování.Šťastnou cestu!beabruska .

Nový Zéland - informace, které potřebujete a chcete vědět.

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Zdravím cestovatele,

před pár měsíci jsem se vrátila ze své tříměsíční cesty po Novém Zélandu.

Pokud i vy plánujete cestu do země Pána prstenů a nedotčené přírody můžou se vám hodit mé články.

Jako první jsem sepsala své zkušenosti s Working Holiday vízama.

https://beabruska.com/2017/01/28...iday-visa/

https://beabruska.com/2017/02/17...iday-visa/

V dalším článku už jsem se zaměřila na všeobecné informace o Novém Zélandu - vízech, počasí, letenkách, dopravě po ostrově, ubytování a stravování.

https://beabruska.com/2017/06/01...stovatele/

V blízké době plánuji vydat naše měsíční náklady a poté cestopisy o jižním i severním ostrově. Budu proto ráda, když můj blog navštívíte. Třeba vám pomůže při vašem plánování.

Šťastnou cestu!

beabruska

0
0 reakcí