Zdravicko, pomalu zacinam planovat vylet po Guatemale a chceme si odskocit na nejake pekne karibske plaze? Mohl by jste mi nekdo poradit z osobni zkusenosti nejake misto, kam se jde celkem rozumne dostat z Guatemaly (v Guatemale hezke plaze pry nejsou) - tj. Severni Honduras ci Belize a nebylo to tam plne amiku a vyskovych hotelu? Jde mi jen o kratky odskok na cca 4 dny z Guatemaly. idealne nejaky mensi ostrov s jednoduchym ubytkem:)diky moc Jirkawww.jorgus.webnode.cz .

Nejlepsi plazova destinace Belize/Honduras

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

8 reakcí

Zdravicko,

pomalu zacinam planovat vylet po Guatemale a chceme si odskocit na nejake pekne karibske plaze? Mohl by jste mi nekdo poradit z osobni zkusenosti nejake misto, kam se jde celkem rozumne dostat z Guatemaly (v Guatemale hezke plaze pry nejsou) - tj. Severni Honduras ci Belize a nebylo to tam plne amiku a vyskovych hotelu? Jde mi jen o kratky odskok na cca 4 dny z Guatemaly. idealne nejaky mensi ostrov s jednoduchym ubytkem:)

diky moc

Jirka

www.jorgus.webnode.cz

0

Roatán

0 Citovat

a neco mene provarenejsiho?:)

0 Citovat

Zkus starou pískovnu u Berouna - je tam nudapláž a není to moc provařený ani mezi šmírákama.

0 Citovat

Super..neni nad uzitecnou radu:)nekdo jiny?:)

0 Citovat

Moc užitečná není, okolo Berouna to mám projeté na kole a žádná pískovna s koupáním tam není:-) Jinak sorry, Guatemalu ani Honduras (zatím) neznám...

0 Citovat

cay caulker... je to plné američanů, ale jsou tam jen maličké hotely, žádné silnice a strašná pohoda...

0 Citovat

Dobrý den, zvažujeme zájezd do střední Ameriky, zejména státy Belize, Honduras, Guatemala, Salvador, Nikaragua, ale na dost serverech nás odrazují názory na bezpečnostní situaci. Zejména o Nikarague píší nyní na MZV o zhoršené situaci. Neradi bychom strávil dovolenou jen ve stresu o nás a o věci. Můžete mi někdo trošku poradit z vašeho pohledu? 

díky

0 Citovat

Letos jsem ve všech byla a žádnou větší přestřelku jsem nezaznamenala. Pokud to je někde příliš horké, stačí se přesunout o kousek dál. Zejména Pacifické pobřeží je nádherné, hezčí než Karibik.

0
8 reakcí