Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila ohledně naší svatební cesty do Thajska (19.9-10.10.2017) . Vzhledem k tomu, že letíme v "deštivém" období, potřebovala bych pomoci s výběrem destinace. Uvažujeme vlastně o 2 variantách. První variantou je východ Thajska - ostrovy Koh Chang, Koh, Samet a Koh Kood a druhou Jihovýchod Thajska - Koh Tao, Koh Pha Ngan a Koh Samui . Jsem smířená, že pršet bude v obou těchto destinacích, ale pokud máte zkušenost, že by to mohlo být někde o trochu lepší, tak budu moc ráda. Je to naše první cesta do Thajska a na sever nechceme.Děkuji moc všem. .

Thajsko na přelomu září a října 2017

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila ohledně naší svatební cesty do Thajska (19.9-10.10.2017) . Vzhledem k tomu, že letíme v "deštivém" období, potřebovala bych pomoci s výběrem destinace. Uvažujeme vlastně o 2 variantách. První variantou je východ Thajska - ostrovy Koh Chang, Koh, Samet a Koh Kood a druhou Jihovýchod Thajska - Koh Tao, Koh Pha Ngan a Koh Samui . Jsem smířená, že pršet bude v obou těchto destinacích, ale pokud máte zkušenost, že by to mohlo být někde o trochu lepší, tak budu moc ráda. Je to naše první cesta do Thajska a na sever nechceme.

Děkuji moc všem.

0

Je podmínkou Thajsko? Co se s AirAsia nebo nějakým jiným laciným dopravcem za 2-3.000 Kč na osobu a zpáteční letenku přesunout po JV Asii někam, kde bude pěkně? V Malajsii by mohlo být ještě pěkně. V Indonésii včetně Bali by mělo být taky pěkně. Nebo taky severní Vietnam (ale vízum stojí kolem 2.000 Kč).

0 Citovat

vietnam menej nie? 25 USD je stamping a nejaky approval letter za dvacku

0 Citovat

tonic napsal(a):

vietnam menej nie? 25 USD je stamping a nejaky approval letter za dvacku

Je to možné. Bral jsem to podle toho, co jsem četl na Student Agency. A třeba si to taky špatně pamatuji.

0 Citovat

Děkuji za příspěvky, ale opravdu bychom rádi do Thajska=)

0 Citovat

Neci zkusenost nijak nepomuze, trochu lepsim voditkem by mohly byt statistiky, ale pocasi je v poslednim desetileti mene predvidatelne. Ja treba mel v pulce zari 5 dni v kuse slunecno bez deste na Railay a okoli, ale pred tim tam vice dni lilo. Na Ko Phanganu jsem pak mel zatazeno. Oblast u Krabi je mnohem krasnejsi, ale je dost turisticka i mimo sezonu.

0
5 reakcí