Ahoj,není to zrovna dotaz- ale před pár dny jsme se vrátili ze Safari z Keni. Přemýšleli jsme jestli si to celé zorganizovat sami s půjčením auta (což děláme většinou) a nebo zkusit místního průvodce- narazili jsme totiž na jeden kontakt. Shema jsme oslovili s naším požadavkem a zběžnou představou, co bychom chtěli vidět. Odpovídal obratem, zpravidla do druhého dne - až jsme nakonec dali dohromady po x úpravách pro nás ideální itinerář cesty. Pokud byste někdo uvažovali nad podobnou cestou, zkuste ho kontaktovat. Muambi68@yahoo.com. Po naší zkušenosti jsme rádi, že jsme si nepůjčili auto a nejezdili na vlastní pěst. Značení cest v NP, často i mimo parky je hodně sporadické, cesty v katastrofálním stavu a znalosti místního řidiče jsou k nezaplacení. Ví kdy a kam jet- kde by se jednotlivá zvířata mohla nacházet a hlavně je napojený vysílačkou na ostatní guides a strážce parku. Pracuje pro místní cestovní agenturu - ale kontaktovat ho napřímo přes soukromý email vyjde lépe vás i jeho. Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat, určitě dejte vědět. Naše trasa byla Ol Pejeta, lake Nakuru, Masai Mara.Stejný itinerář jsme zkoušeli poptat i přes české CK a cenově jsme byli totálně vedle. Mějte se, J. .

Keňa 2017

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahoj,

není to zrovna dotaz- ale před pár dny jsme se vrátili ze Safari z Keni. Přemýšleli jsme jestli si to celé zorganizovat sami s půjčením auta (což děláme většinou) a nebo zkusit místního průvodce- narazili jsme totiž na jeden kontakt. Shema jsme oslovili s naším požadavkem a zběžnou představou, co bychom chtěli vidět. Odpovídal obratem, zpravidla do druhého dne - až jsme nakonec dali dohromady po x úpravách pro nás ideální itinerář cesty.

Pokud byste někdo uvažovali nad podobnou cestou, zkuste ho kontaktovat. Muambi68@yahoo.com. Po naší zkušenosti jsme rádi, že jsme si nepůjčili auto a nejezdili na vlastní pěst. Značení cest v NP, často i mimo parky je hodně sporadické, cesty v katastrofálním stavu a znalosti místního řidiče jsou k nezaplacení. Ví kdy a kam jet- kde by se jednotlivá zvířata mohla nacházet a hlavně je napojený vysílačkou na ostatní guides a strážce parku.

Pracuje pro místní cestovní agenturu - ale kontaktovat ho napřímo přes soukromý email vyjde lépe vás i jeho.

Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat, určitě dejte vědět. Naše trasa byla Ol Pejeta, lake Nakuru, Masai Mara.

Stejný itinerář jsme zkoušeli poptat i přes české CK a cenově jsme byli totálně vedle.

Mějte se, J.

0
0 reakcí