Zdravím, momentálně jsem ve Vietnamu a ráda bych se zeptala jak je to s přepravou hadího vína do čr. Po pár minutách googlení jsem se dostala až k tomu, že můžu jít na rok do vězení nebo zaplatit pokutu ve výši až 200 000 - což samozřejmě nemám.. Tak bych se ráda zeptala, jak je to doopravdy, nějaké osobní zkušenosti? Dále, nemáte nějaké další nápady co dovést domů? Hledala jsem na internetu, ale všechno se to týká různých sošek, náramků, ozdob, což v mé rodině zrovna neletí (prý je to jenom krám na kterým se usazuje prach - s čím souhlasím) proto z mých cest většinou vozím jídlo a nějaké nápoje. Zvlášť potřebuju radu co pro moji šesti letou sestru, předem díkyOk, trošičku to poupravím, nemusí to být jenom jídlo. Jestli je něco opravdu typického pro Vietnam. Něco jako symbol Vietnamu, tak by se to asi taky hodilo koupit. Ale jídlo a praktické dárky mají přednost. .

vietnam

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Zdravím, momentálně jsem ve Vietnamu a ráda bych se zeptala jak je to s přepravou hadího vína do čr. Po pár minutách googlení jsem se dostala až k tomu, že můžu jít na rok do vězení nebo zaplatit pokutu ve výši až 200 000 - což samozřejmě nemám.. Tak bych se ráda zeptala, jak je to doopravdy, nějaké osobní zkušenosti?

Dále, nemáte nějaké další nápady co dovést domů? Hledala jsem na internetu, ale všechno se to týká různých sošek, náramků, ozdob, což v mé rodině zrovna neletí (prý je to jenom krám na kterým se usazuje prach - s čím souhlasím) proto z mých cest většinou vozím jídlo a nějaké nápoje. Zvlášť potřebuju radu co pro moji šesti letou sestru, předem díky

Ok, trošičku to poupravím, nemusí to být jenom jídlo. Jestli je něco opravdu typického pro Vietnam. Něco jako symbol Vietnamu, tak by se to asi taky hodilo koupit. Ale jídlo a praktické dárky mají přednost.

0

Někdo nějaké nápady? Děkuji za jakoukoli radu..

0 Citovat

no tazko, vsak vsetko take zname uz sa da kupit, od kavy po pivo :) mozes kupit cervene tricka s hviezdou:)) mozno nejake kokosove cukriky, alebo nejake poriadne chilli?

0 Citovat

Kup ovoce. Chuť tamního ovoce nemá vůbec nic společného s tím, co se dostane k nám.

0 Citovat

Ovoce už mě také napadlo, problém je, že ještě před návratem do čr si beru týdenní dovolenou v Malaisii, takže se bojím, že ovoce týden v kufru nepřežije.. Ovoce pak asi spíš nakoupím v Malaisii. Potřebovala bych spíš vědět co je opravdu typického pro Vietnam. Škoda že už se tu nedá koupit Moon cake, ten mě příjde nejvíc typický pro Vietnam, ale ten se tu dá koupit pouze září/říjen :/

0 Citovat

Čo je typické? Napalm a agent orange asi nekúpiš, ale slamene klobúky áno :)

0 Citovat

Nech se tam zbouchnout. Bude to casem takovy hezky darecek.

0 Citovat

Kokosové karamely a kávu.

0
7 reakcí