Ahoj cestovatele, chystame se do NY a radi bychom nas trip obohatili o nejaky sportovni a kulturni zazitek . Je toho spousty na vyber, na nicem konkretnim netrvame, ale kdyz jsem koukala na nejake zapasy, zname i nezname, tak ceny nejsou uplne nejlevnejsi...takze se chci zeptat, jake mate zkusenosti? Je to levnejsi koupit dopredu pres net nebo napr. kouknout az tam budeme a koupit na miste? Diky za tipy. .

New York - listky na NHL, MBL, NFL, NBA, Broadway...

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

12 reakcí

Ahoj cestovatele,

chystame se do NY a radi bychom nas trip obohatili o nejaky sportovni a kulturni zazitek . Je toho spousty na vyber, na nicem konkretnim netrvame, ale kdyz jsem koukala na nejake zapasy, zname i nezname, tak ceny nejsou uplne nejlevnejsi...takze se chci zeptat, jake mate zkusenosti? Je to levnejsi koupit dopredu pres net nebo napr. kouknout az tam budeme a koupit na miste? Diky za tipy.

0

Tady je k tomu celkem obsáhlá diskuze: https://www.cestujlevne.com/disk...tky-na-nhl

Lístky se stále přeprodávají, ale ceny budou průběžně stejné. Lepší je koupit teď, ať najdeš levnější místa ve vyšších řadách.

0 Citovat

Místní inzertní servery, případně ebay, vždy se mně to osvědčilo...

0 Citovat

V NY bych zkusil hlavně muzea a pokud tě budou nudit tak pak strip bar s prdelatýma černoškama někde v Harlemu - to se u nás moc nevidí a je to ideální pro nasátí atmosféry...cenově to vyjde levněji než muzikály a sportovní zápasy.

0 Citovat

Zkoušel vlastně někdo koupit na místě od překupníků? Jaká byla cena?

0 Citovat

Diky za odpovedi!

0 Citovat

Nedávno jsem sháněl taky info a byl mi doporučen StubHub, přes který jsem kupoval lístky na NHL (Islanders za 27$) a na NBA (Philadelphia 34$), oboje do horních řad. Možná se najde ale něco výhodnějšího :)

0 Citovat

Podívej se a srovnej si ceny na Tickpics.com, Ticketmaster.com, Stubhub.com. Mě nejlevněji vyšel lístek do MSG na Rangers přes Tickpics. Na místě jsem viděl nabídky, ale asi bych do toho nešel.

0 Citovat

Nauč se v NY originální americký twerk:

https://www.youtube.com/watch?v=xOHXz1vtEmE

0 Citovat

Jestli se chystáte na MLB, tak baseballová sezóna skončila před měsícem a další začíná až v dubnu.

Lístky se dají sehnat poměrně levně i pár dní předem ($8 letos v létě), pokud chcete na vlastní kůži stadionu a nejde vám o hru jako takovou - stadiony jsou obrovské a míček malý. Slušnější místa se pohybují od 40$ výš a je víceméně jedno, zda si je koupíte v předprodeji nebo na místě. Pokud se nehraje o titul, vyprodáno nebude. :)

V NYC jsou dva baseballové kluby: Mets (stadion v Queens) a Yankees (Bronx). Doporučuji Mets, Yankees jsou moc "komerční". (Ok, možná to bude i tím, že jsem skalní fanoušek Mets

0 Citovat

Minulý víkend jsem den před zápasem kupoval lístky na NHL přes Ticketmaster. Vše OK, pár hodin po zaplacení se mi v administraci účtu zobrazily QR kódy. Ty nebylo ani nutné tisknout, stačilo ukázat při vchodu do arény.

0 Citovat

Kupovali ste niekto listky na Mets v den zapasu, alebo nejaky 1 den pred zapasom priamo na stadione? Su ceny +- rovnake ako cez web stranky, alebo je to napriamo drahsie? Vypredane asi moc nebyva co som pozeral nejake videa, takze v tomto smere by to malo byt ok. V sobotu 14. aprila by tam mala byt totizto fireworks show pred zapasom, tak rozmyslame ze by sme sli pozriet ale zatial je predpoved pocasia taka kadejaka, tak ze by sme sa rozhodli az na poslednu chvilu

Druha vec, vzhladom na mizernu sezonu NYR a NYI jedina moznost ako ist na  NHL v okoli sa zda byt teda NYD. Je mi jasne ze tie ceny za play off su niekde inde ako v zakladnej casti (co som pozeral, tak okolo 200usd start v predoslych sezonach), ale da sa vobec nejak pohode kupit listok napr cez ticketmaster alebo to byva rozchytane behom chvile? terminy este nie su, co som pozeral tak zacinaju 11. aprila, avsak vonku, takze domace zapasy su asi este nejasne 

0 Citovat

https://ticketnetwork.tp.st/ShVe...?prodává nové lístky i vstupenky uvolněné zpět do prodeje. Ceny vstupenek se velmi výrazně liší v závislosti na týmu, atraktivitě soupeře, dnu v týdnu i části sezóny.

2
12 reakcí