Kuba od 2- 16.2.2018. Havana přelet do Santiaga de Cuba, pak autem zpět do Havany přes celou Kubu. Moc rád Vás prosím kontakt na ubytovaní co máte vyzkoušené po celé Kubě v casa particular. Budu rád od Vás i na doporučení co nevynechat kam se podívat a na co si dát pozor. Předem všem moc děkuji za inspirativní informace. .

Kuba kontakt na ověřené ubytování v soukromí casa particular doporučit prosím.

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Kuba od 2- 16.2.2018. Havana přelet do Santiaga de Cuba, pak autem zpět do Havany přes celou Kubu. Moc rád Vás prosím kontakt na ubytovaní co máte vyzkoušené po celé Kubě v casa particular. Budu rád od Vás i na doporučení co nevynechat kam se podívat a na co si dát pozor. Předem všem moc děkuji za inspirativní informace.

0

Ak chceš ubytovanie s autentickými hodnoteniami a overenými fotkami, môžeš skúsiť Airbnb - zrejme trochu drahšie ako to riešiť napriamo, ale máš väčšiu istotu. Ubytko v Havane je aj tak smiešne lacné (narozdiel od všetkého ostatného).

0 Citovat

Já mohu z osobní zkušenosti doporučit jedině Armando y Ornelia v Guanabo. Do těch dalších, kde jsme byli, bych s chutí poslal své nepřítele:-)

edit: Ještě perlička, byli jsme v jednom casa particular, které mělo skvělé hodnocení na tripadvisoru. Bohužel zjistili jsme, že to financuje jeden Kanaďan a ty kladné recenze tam psali zřejmě jeho kumpáni, ale on i jeho kubánský pohůnek byli hajzlíci a ubytování stálo za h...

0 Citovat

To je práve výhoda toho AirBnB, hlavne v takýchto krajinách kde je tých recenzií minimum a majú pochybnú dôveryhodnosť.

Tam sa pozitívna recenzia prakticky nafejkovať nedá - musel by si vyblokovať kalendár a zaplatiť za ten "pobyt" aj poplatok AirBnB, až potom mu to dovolí napísať recenziu.

0
3 reakce