Nevadí že jsme holka, ani že jedu sama..jela jsem za dobrodružstvím svýho života, o kterým jsem snila téměř 10 let. Konečně jsem se rozhoupala, všechno zahodila a jela..a o tom je můj deník. Půl roku cestování po Novém Zélandu. Články plné fotek úchvatnných míst, který budete chtít navštívit. Kompletní seznam všech mých článků, které stále přibývají najdete zde: https://www.visitkiwi.cz/vyslede...og/duckie/Sledujte moji cestovatelksou stránku na facebooku Duckie_on_the_way a neunikne vám jediný výlet. Navíc vám po zaslání zprávy ráda pošlu svou cestovatelskou online mapu s více jak 1000 piny.  https://www.facebook.com/Duckie_...R3WUYghJ8A .

Sama Novým Zélandem

Založila ve fóru Cestopisy

1 reakce

Nevadí že jsme holka, ani že jedu sama..jela jsem za dobrodružstvím svýho života, o kterým jsem snila téměř 10 let. Konečně jsem se rozhoupala, všechno zahodila a jela..a o tom je můj deník. Půl roku cestování po Novém Zélandu. Články plné fotek úchvatnných míst, který budete chtít navštívit. Kompletní seznam všech mých článků, které stále přibývají najdete zde: https://www.visitkiwi.cz/vyslede...og/duckie/


Sledujte moji cestovatelksou stránku na facebooku Duckie_on_the_way a neunikne vám jediný výlet. Navíc vám po zaslání zprávy ráda pošlu svou cestovatelskou online mapu s více jak 1000 piny.  


https://www.facebook.com/Duckie_...R3WUYghJ8A

0

Mě tedy NZ až tak moc nezajímá. Ale viděl jsem nějaké Tvoje fotky a ty už mě zaujaly více. Pošli mi prosím ještě další přes SZ. Nebo se můžeme sejít jestli už jsi zpět. Já jsem kulturista intelektuál a neohrožený cestovatel s vytříbeným vkusem.

0
1 reakce