Caute,po dvoch tyzdnoch sme znova zamierili na vychod, tentokrat k susedom, kde sme stravili Velkonocny predlzeny vikend v industrialnom srdci Ukrajiny okoreneny preletom s jedinym komercne operujucim An-140 na celom svete. https://romanherda.com/category/...ozie-2019/Naklady za dve osoby:letenky wizz - 75€letenky motor sich - 89€vlak - 15€bus - 20€hotel - 64€zvysna utrata (jedlo, konaky, uber etc.) - 210€  .

Veľká noc na Ukrajine - Kryvyj Rih a Záporožie

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Caute,


po dvoch tyzdnoch sme znova zamierili na vychod, tentokrat k susedom, kde sme stravili Velkonocny predlzeny vikend v industrialnom srdci Ukrajiny okoreneny preletom s jedinym komercne operujucim An-140 na celom svete.



 https://romanherda.com/category/...ozie-2019/


Naklady za dve osoby:


letenky wizz - 75€

letenky motor sich - 89€

vlak - 15€

bus - 20€

hotel - 64€

zvysna utrata (jedlo, konaky, uber etc.) - 210€

0

Velká paráda, super fotky! Jsem rád, že nejsem jediný, kdo se v podobných destinacích vyžívá :D Předloni jsme s kamrádem urobili podobný okruh (Záporoží - Dnipro - Kamjanske - Krivyi Rih) a má to něco do sebe. Koukám, že ukrželeznice asi má obecný problém s udržováním teploty ve vozech :D My se plácli přes kapsu a vzali první třídu klimatizovanou s tím, že vždycky půl hodiny jela klima (jako bych měl u hlavy Zetor jedoucí na jedničku) a v kupé bylo 15°C, půl hodiny nejela a v kupé bylo 40... Ale zajímavý zážitky.

0 Citovat

no parada, luxus. vela ludi tieto destinacie nelakaju...ale ked teda sa zamyslim...je to len dobre :))

0 Citovat

Pěkné, pěkné letos se tam podívám 2x, ale jak vidím je to bizár a ještě do toho Čajka s Kopeckým....

0
3 reakce