Dobre ranko. Ako mnoho z vas, i ja som cerpal nedavno celozavodnu dovolenku. A kam ist, ked idu vsetci?  Zvolil som Taliansko a  okruh Bologna - Cinque Terre - Pisa - Florencia - Bologna. Ak mate chut, mozete si pozriet prvy fotoblog z Cinque Terre: https://cestujzamenej.sk/2019/08...iek/  Naklady Cinque Terre: Letenka - Lauda / FR 44€ (Vieden - Bologna, Bologna - Bratislava) Autobus Bologna - La Spezia - 15€ (Marino) Vlak - cca 30€ (Cinque Terre Card + nejake presuny) Ubytovanie - cca 60€ noc pre dvoch (sialena mestska dan 5€ osoba noc...) Strava - bezne pizza a cestoviny v podnikoch okolo 6-7€(alebo len trojuholnik na stojaka za 2€), a raz som sa nechal ojebabrat a dal som si na ranajky vajcia a slaninu za 8,5€ :-D .

Na potulkách po Cinque Terre

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Dobre ranko. Ako mnoho z vas, i ja som cerpal nedavno celozavodnu dovolenku. A kam ist, ked idu vsetci?  Zvolil som Taliansko a  okruh Bologna - Cinque Terre - Pisa - Florencia - Bologna.

Ak mate chut, mozete si pozriet prvy fotoblog z Cinque Terre:


https://cestujzamenej.sk/2019/08...iek/ 

Naklady Cinque Terre:

  • Letenka - Lauda / FR 44€ (Vieden - Bologna, Bologna - Bratislava)
  • Autobus Bologna - La Spezia - 15€ (Marino)
  • Vlak - cca 30€ (Cinque Terre Card + nejake presuny)
  • Ubytovanie - cca 60€ noc pre dvoch (sialena mestska dan 5€ osoba noc...)
  • Strava - bezne pizza a cestoviny v podnikoch okolo 6-7€(alebo len trojuholnik na stojaka za 2€), a raz som sa nechal ojebabrat a dal som si na ranajky vajcia a slaninu za 8,5€ :-D

0

Dík za nasazení nového brouka do hlavy :D

0 Citovat

Ja som ho tam tiez dlho mal, az som sa nakoniec odhodlal a sli sme. :) a oplatilo sa. Hlavne teraz, ked sa ta Bologna lieta za par korun. ;-)

0
2 reakce