Italské Apeniny. Posílám pár fotek a odkaz na cestopis z našeho týdenního výletu do Itálie v říjnu letošního roku. 📷📷📷 Cestopis se spoustou dalších fotek, praktických rad i tras výletů najdete na https://horama.cz/horama-pesky/apeniny/☀️🌄⛰ Počasí nám vyšlo na jedničku, takže jsme zvládli nejen všechny naplánované túry včetně nejvyšší hory Apenin, Corno Grande (2.912 metrů), ale i koupačku v Jaderském i Tyrhénském moři. Představy, že Apeniny budou malé zelené kopečky, se s prvním výletem rozplynuly. Překvapilo nás, že Apeniny jsou poměrně opuštěné, což svědčí místních liškám, kamzíkům, jelenům i orlům, které jsme měli nejednou možnost spatřit na vlastní oči. Na některých výletech jsme nepotkali za celý den ani jednoho dalšího turistu. Trochu zapomenuté hory. Pizza i zmrzlina byly parádní. O trochu míň parádní bylo dění na silnicích. 🎬🎬🎬 Z výletu jsme sestříhali i krátké video na https://www.youtube.com/watch?v=ktSiMol2jZ4Přeji hezké počtení a pokoukání. Možná bude náš cestopis pro někoho inspirací na výlet.  .

Apeniny turistické

Založil(a) ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Italské Apeniny. Posílám pár fotek a odkaz na cestopis z našeho týdenního výletu do Itálie v říjnu letošního roku.

📷📷📷 Cestopis se spoustou dalších fotek, praktických rad i tras výletů najdete na https://horama.cz/horama-pesky/apeniny/

☀️🌄⛰ Počasí nám vyšlo na jedničku, takže jsme zvládli nejen všechny naplánované túry včetně nejvyšší hory Apenin, Corno Grande (2.912 metrů), ale i koupačku v Jaderském i Tyrhénském moři. Představy, že Apeniny budou malé zelené kopečky, se s prvním výletem rozplynuly. Překvapilo nás, že Apeniny jsou poměrně opuštěné, což svědčí místních liškám, kamzíkům, jelenům i orlům, které jsme měli nejednou možnost spatřit na vlastní oči. Na některých výletech jsme nepotkali za celý den ani jednoho dalšího turistu. Trochu zapomenuté hory. Pizza i zmrzlina byly parádní. O trochu míň parádní bylo dění na silnicích.

🎬🎬🎬 Z výletu jsme sestříhali i krátké video na https://www.youtube.com/watch?v=ktSiMol2jZ4

Přeji hezké počtení a pokoukání. Možná bude náš cestopis pro někoho inspirací na výlet.


01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

0
0 reakcí