Ahoj, nedávno jsme strávili úžasné 2 měsíce na Bali a procestovali ho křížem krážem. Rádi bychom pomohli i dalším lidem objevovat krásy tohoto jedinečného ostrova, a proto jsme všechny zkušenosti a tipy sepsali na blog: https://www.twoflying.com/cz/bal...-pruvodce/ Najdete tam tipy, co na Bali vidět, co tam dělat, jaké jsou nejkrásnější chrámy, vodopády, jak na ubytování, dopravu, víza, očkování a spoustu dalších věcí.  .

BALI 2020

Založil(a) ve fóru Cestopisy

5 reakcí

Ahoj, nedávno jsme strávili úžasné 2 měsíce na Bali a procestovali ho křížem krážem. Rádi bychom pomohli i dalším lidem objevovat krásy tohoto jedinečného ostrova, a proto jsme všechny zkušenosti a tipy sepsali na blog:

https://www.twoflying.com/cz/bal...-pruvodce/

Najdete tam tipy, co na Bali vidět, co tam dělat, jaké jsou nejkrásnější chrámy, vodopády, jak na ubytování, dopravu, víza, očkování a spoustu dalších věcí.



01-lempuyang-temple-gate-of-heaven-bali.jpg
02-taman-tirtagangga-bali.jpg
03-monkey-forest-ubud-bali.jpg
04-temple-backbend-two-flying-acroyoga-twoflying-acro-yoga.jpg
05-diving-snorcheling-bali-turtle.jpg
06-rice-terrace-tegalalang-ubud-bali-peta.jpg

0

Ahoj, příští týden letíme na Bali. Nevíte někdo, kdy jezdí z Padangbai trajekt na Nusa Penida. Preferujeme raději trajekt před rychlolodí. A ještě dotaz k odletu. Je možné na letišti uschovat zavazadla? Odlet je pozdě v noci a tak si chceme ještě prohlédnout jižní část ostrova. Děkuji za odpověď...

0 Citovat

Pokud někdo nenapíše aktuální info, možná platí toto: https://wikitravel.org/en/Nusa_Penida

Ano, jsou tu i ceny: https://www.sleepinginairports.n...e.htm#more

Možná bude lepší přespat poblíž letiště a nechat si zavazadla do večera v úschově v ubytování. Já nechal batoh v jednom blízkém hostelu, kde jsem byl jen po příletu na Bali a před odletem už ne, protože jsem ten den ráno přiletěl z Floresu, ale stejně byli ochotní.

0 Citovat

Ahoj, jeli jsme z Padangbai na Penidu trajektem před dvěma týdny, odjezd byl v 11h a plavba trvala hodinu. Zdravím ze Sulawesi :-) V.

0 Citovat

Ahoj, jsme na Penide a vracíme se 16.3. na Bali.. Domu se máme  vracet  23.3. 0.05

přes Doha do Prahy... Má někdo stejné plány? Situace se stále mění,přebukovat letenky na dřívější odlet asi nepůjde.... Tady je klid, ale nevím jak Doha.. A zda bude fungovat Praha...

0 Citovat

Rebooking by měl být v případě QR možnej... Mně naštěstí návrat vyšel, nicméně z data 23.3. bych už byl možná lehce nervózní, aby mezitím nezavřeli PRG...

0
5 reakcí