Ahojte, tento rok to s cestovanim take ruzove ako po minule roky. Povodne plany su fuc, ich alternativa tiez... A tak sme museli hladat na povinnu celozavodnu dovolenku nahradny plan.  Miesta kam by sme chceli ist bud nelietaju, alebo su na semafore blbou farbou. Vymysleli sme si preto autovylet do nedalekeho Slovinska.  Nadherne hory, jazera, mestecka i plaz. Idealna kombinacia. Postupne sme navstivili Tiesnavu Vintgar, jazera Bohinj a Bled, presli sme si Vršič pass, okupali sa v rieke Soča, spiekli sa na plazi v Pirane a vylet sme ukoncili pri Hrade Predjama a jaskyni Postojnska Jama.  Slovinsko sa mi naozaj pacilo a pravdepodobne sme tam neboli naposledy. Fotoblog z prveho a druheho dna je uz online: 1. Vintgar a Bohinj https://cestujzamenej.sk/2020/07...ro-bohinj/ V priebehu nasledujucich dni pojdu von aj zvysne dni, len tie fotky musi niekto pretriedit :D  .

Road Trip po Slovinsku - Vintgar, Bohinj, Vršič, Soča, Piran, Bled, Postojna

Založil ve fóru Cestopisy

1 reakce

Ahojte, tento rok to s cestovanim take ruzove ako po minule roky. Povodne plany su fuc, ich alternativa tiez... A tak sme museli hladat na povinnu celozavodnu dovolenku nahradny plan. 

Miesta kam by sme chceli ist bud nelietaju, alebo su na semafore blbou farbou. Vymysleli sme si preto autovylet do nedalekeho Slovinska. 

Nadherne hory, jazera, mestecka i plaz. Idealna kombinacia. Postupne sme navstivili Tiesnavu Vintgar, jazera Bohinj a Bled, presli sme si Vršič pass, okupali sa v rieke Soča, spiekli sa na plazi v Pirane a vylet sme ukoncili pri Hrade Predjama a jaskyni Postojnska Jama. 


Slovinsko sa mi naozaj pacilo a pravdepodobne sme tam neboli naposledy.


Fotoblog z prveho a druheho dna je uz online:


1. Vintgar a Bohinj


https://cestujzamenej.sk/2020/07...ro-bohinj/


V priebehu nasledujucich dni pojdu von aj zvysne dni, len tie fotky musi niekto pretriedit :D


0

2. Jazero Bled - Navstivili sme vyhliadky Mala Osojnica, Ojstrica, Hrad Bled a samozrejme sme si obisli i cele jazero :)


https://cestujzamenej.sk/2020/08...zero-bled/


0
1 reakce