ahoj všem, vrátil se někdo v posledních dnech nebo je  někdo v současnosti v Bělorusku? Chystám se tam příští týden letecky za známými, tak by mě zajímala hraniční kontrola na letišti, jestli byly nějaký problémy, covid test je stále dobrovolný? jak byste zhodnotili bezpečí pro cestovatele (nehodlám někde protestovat atd.) prostě chci jenom v klidu navštívit známé, funguje normálně autobusová a vlaková doprava mezi městy? Předem díky   .

Bělorusko aktuálně

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

ahoj všem, vrátil se někdo v posledních dnech nebo je  někdo v současnosti v Bělorusku? Chystám se tam příští týden letecky za známými, tak by mě zajímala hraniční kontrola na letišti, jestli byly nějaký problémy, covid test je stále dobrovolný? jak byste zhodnotili bezpečí pro cestovatele (nehodlám někde protestovat atd.) prostě chci jenom v klidu navštívit známé, funguje normálně autobusová a vlaková doprava mezi městy? Předem díky 

0

Letím tam příští týden jako součást delegace. Jsem pozvaná jako politická poradkyně, abych jim tam pomohla stabilizovat společnost. Dnes to tam křiklouni destabilizují a vůdce označují za diktátora. Je to ale člověk, který se obětoval pro blaho národa. Jiný by se na jeho místě věnoval plavbám na jachtách s modelkami, kokainovými párty, jízdám ve sportovních vozech, nebo hraní golfu a on pořád maká, aby stát prosperoval.

0 Citovat

Nebudou znát odpovědi na otázky lépe známí za kterými letíš? 🙂 Minimálně u druhé poloviny otázek 

0
2 reakce