Hlavním tématem roku 2020 je pochopitelně koronavirus. Přihlášku na práci na letišti Schiphol jsem podal v lednu, a když mi v květnu byl nabídnutý první turnus, neváhal jsem a rozhodl se jet. Ukázalo se to jako mé nejlepší rozhodnutí v roce. Kde je totiž krize, tam jsou příležitosti...  Začal jsem pracovat na poště, poté jsem byl přesunut na cargo oddělení a nakonec jsem se dostal i do officu. Za tři měsíce tedy neskutečné množství zkušeností (hlavně jsem vděčný za tu zkušenost v administrativě).  Vydělat se tady dá opravdu velmi dobře, vše závisí na tom, jak moc pochopitelně utrácíte. Já sám jsem s výdělkem nadmíru spokojen. Nyní k agentuře; nemám v podstatě jedinou výtku, komunikace již před odjezdem velmi profesionální a včasná, informace byly podány srozumitelně i pro nováčky. Musím zvláště vyzdvihnout našeho koordinátora pana Beneše, který je skutečný profesionál a postaral se o můj de facto bezstarostný tříměsíční pobyt. Když jsem měl nějaký pracovní problém, včas jej pomohl vyřešit a informace podával velmi rychle, za což mu moc děkuji.  Ubytovací agentura Mployment je za mě velmi férová a komunikace s ní byla taktéž rychlá a přesná. Nizozemsko má skutečně spoustu krásných míst; na co byste si měli dát pozor, je leda zdejší nevyzpytatelné počasí. Navštívil jsem ikonická města Rotterdam, Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden (ve kterém jsem bydlel), Utrecht a musím říct, že mě opravdu učarovaly. Jsem opravdu vděčný za pracovní příležitost v NL, která mi byla umožněna, a přestože s těžkým srdcem odjíždím do Česka, jsem si jistý, že se zde ještě vrátím. Vaarwel!  .

Pracovní zkušenost v Nizozemsku

Založil(a) ve fóru Cestopisy

3 reakce

Hlavním tématem roku 2020 je pochopitelně koronavirus. Přihlášku na práci na letišti Schiphol jsem podal v lednu, a když mi v květnu byl nabídnutý první turnus, neváhal jsem a rozhodl se jet. Ukázalo se to jako mé nejlepší rozhodnutí v roce. Kde je totiž krize, tam jsou příležitosti... 

Začal jsem pracovat na poště, poté jsem byl přesunut na cargo oddělení a nakonec jsem se dostal i do officu. Za tři měsíce tedy neskutečné množství zkušeností (hlavně jsem vděčný za tu zkušenost v administrativě). 

Vydělat se tady dá opravdu velmi dobře, vše závisí na tom, jak moc pochopitelně utrácíte. Já sám jsem s výdělkem nadmíru spokojen.

Nyní k agentuře; nemám v podstatě jedinou výtku, komunikace již před odjezdem velmi profesionální a včasná, informace byly podány srozumitelně i pro nováčky. Musím zvláště vyzdvihnout našeho koordinátora pana Beneše, který je skutečný profesionál a postaral se o můj de facto bezstarostný tříměsíční pobyt. Když jsem měl nějaký pracovní problém, včas jej pomohl vyřešit a informace podával velmi rychle, za což mu moc děkuji. 

Ubytovací agentura Mployment je za mě velmi férová a komunikace s ní byla taktéž rychlá a přesná.

Nizozemsko má skutečně spoustu krásných míst; na co byste si měli dát pozor, je leda zdejší nevyzpytatelné počasí. Navštívil jsem ikonická města Rotterdam, Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden (ve kterém jsem bydlel), Utrecht a musím říct, že mě opravdu učarovaly.

Jsem opravdu vděčný za pracovní příležitost v NL, která mi byla umožněna, a přestože s těžkým srdcem odjíždím do Česka, jsem si jistý, že se zde ještě vrátím. Vaarwel!

0

Jo v Nizozemsku jsem také zamlada pracovala. V jedné hospodě v přístavu jsem čepovala pivo a toho Beneše si pamatuju - ten se tam staral o námořníky a chodil s nimi na rychlovky za pár guldenů...byl to skutečný profesionál.

0 Citovat

Naděžda rulez! 😄

0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Jo v Nizozemsku jsem také zamlada pracovala. V jedné hospodě v přístavu jsem čepovala pivo a toho Beneše si pamatuju - ten se tam staral o námořníky a chodil s nimi na rychlovky za pár guldenů...byl to skutečný profesionál.


Přijde mi to jako reklama na agenturu. 

0
3 reakce