Zdravím vospolok. Situácia s cestovaním ide znovu od desiatich k piatim, no stále sa dá aj keď najlepšie asi "doma", minimálne z hľadiska rôznych obštrukcií. Dovoľujem si sem teda hodiť link na minulotýždňový výlet na Hornú Nitru, ktorá nie je len o Bojniciach a dá sa tu celkom solídne stráviť čas.  https://tonicove.sk/zopar-dni-na...-fotoblog/ Náklady: Apartmán za 136 eur na 3 noci  ZOO: 8 eur osoba Bojnicky zamok: 13 eur osoba Nutrie: zdarma      .

Zopár dní na Hornej Nitre

Založil ve fóru Cestopisy

18 reakcí

Zdravím vospolok. Situácia s cestovaním ide znovu od desiatich k piatim, no stále sa dá aj keď najlepšie asi "doma", minimálne z hľadiska rôznych obštrukcií. Dovoľujem si sem teda hodiť link na minulotýždňový výlet na Hornú Nitru, ktorá nie je len o Bojniciach a dá sa tu celkom solídne stráviť čas. 

https://tonicove.sk/zopar-dni-na...-fotoblog/

Náklady: Apartmán za 136 eur na 3 noci 

ZOO: 8 eur osoba

Bojnicky zamok: 13 eur osoba

Nutrie: zdarma

 

 

0

Tonic, koukal jsem i na ostatní cestopisy a vše je parádní. Moje srdcovka jsou Filipíny Bohol a okolí. Balicasag ostrov, nejhezčí korály které jsem Asii viděl. Další hezké korály jsou na ostrově Cabilao. Jinak jsem to probrouzdal na skutru podobně. To svivstvo mě dalo ban na tuto lokalitu, tak doufám  listopad 2021.

0 Citovat

Diky moc. Na Balicasag sme šťastie nemali, počasie nič moc, tak aspoň korytnačky boli. Čo sa dá robiť, z Filipíny do Handlovej:)

0 Citovat

@tonic : a měl si možnost ověřit tvrzení pana Krónera z filmu Dědictví, že hovno z nutrie je skutečně sladké? *32*

0 Citovat

Radšej som neriskoval, keďže v okolí boli aj iné exempláre. Ešte by som sa pomýlil:))

0 Citovat

:)) :)) :)) 

0 Citovat

https://www.youtube.com/watch?v=...o&t=9s

0 Citovat

Pekne pekne, len teraz je to tak ďaleko ako Užhorod:))

0 Citovat

Až se bude moct, pokud jsi dobrej jako Jaromír, dáš Užhorod na kole levou zadní. Balicasag ooooo:)) 

0 Citovat

taclik.j napsal(a):

https://www.youtube.com/watch?v=...o&t=9s

 

...nádhera! Jako by to bylo včera... Nemám to natočené, ale vidím to naprosto jasně. Filipíny...podmořská krása. Balicasag rozhodně. Bohol ...ale jo, dobrý. Každopádně absolutní strop byl Camiguin a rýžové terasy v Batad. Dala bych párovej orgán (nadneseně) za to vrátit čas. Nebo možná raději posunout.... 😶

0 Citovat

Katko: jo, jo přesně jak píšeš. Bohužel, to svistvo nám bude znepříjemňovat život několik let. Nemluvě o cestování. Ale díky tobě i ostatním cestopisům a také tomuto webu si předáme informace k cestám našich snů.

0 Citovat

Zdravim vospolok. Minuly vikend som sa vratil do regionu a trochu blizsie preskumal tak miesta svetoveho vyznamu ako Handlova, Brusnianske gule alebo vodnu nadrz Nitrianske Rudno :)


https://tonicove.sk/slnecny-vike...-fotoblog/

0 Citovat

Brusnianské gule to je tedy hardcore...:-)))

Ale se závěrem souhlas - vaše země toho nabízí mnohem více než si běžný člověk umí představit. Navíc tam pořád cítím esprit husákovského Československa, prostě ideální cíl, kam se hrabe Karibik! :-)

 

 

 

0 Citovat

Filipiny me minuly pred  22 lety kdyz jsem hledal na Novem Zelande praci a narazil na cirkus  ,ale ja byl tehdy na Zelande  teprve  3 dny  a tan cirkus odjizdel na Filipiny  druhy den ,,,tak jsem to vzdal ,Nakonec jsem byl na Novem Zelande 3 mesice  a jet na Filipiny  a nenavstivit znovu Novy Zeland  by me bylo hodne lito ...

To asi spis tu Bojnici  uz ani nevim kolik mi bylo  ,plavky jsem ale urcite jeste nepotreboval -))

Porad verim .ze cestovat se bude  uz na konci roku letos ,prece neni mozne aby byli lidi  tak dlouho zblbli tou masazi ....

0 Citovat

Dnes som trochu v regióne pokračoval (aj keď skôr v susednom), zdolali sme ten Vápeč, no predpoveď počasia nejak nevyšla:)

 


fb-img-1605461003453.jpg
fb-img-1605461032669.jpg
fb-img-1605461027135.jpg
fb-img-1605461037981.jpg
fb-img-1605461046221.jpg
fb-img-1605461042461.jpg
fb-img-1605461017257.jpg

0 Citovat

Stejné jako v Sudetech. Předpověď byla velmi dobrá, ale zatáhlo se to a celkem foukalo. 

 

0 Citovat

...teda pěkně depresivní počas. 😢 Snad jedině ten minomet u památníku v Sedle pod Homolkou, je +

0 Citovat

A ešte koľko blata bolo... Na začiatku sa to tak šmýkalo, že som rozmýšľal o predčasnom ukončení. Fakt predpoveď počasia nevyšla, ešte včera večer ukazovalo pre blízke lyžiarske stredisko azúro a maximálne nízku oblačnosť v doline. Nevadí, skúsime nabudúce, tam tie Strážovské vrchy sú super. 

0 Citovat

To je zvlastni ze nevyslo  u vas prece nepredpovida pocasi Honcova  -)) a jestli nejsi spokojeny tak prilet do Irska  tady bylo naposledy azuro 4.11. od te doby kazdy den aspon chvilku prsi  .. 

0
18 reakcí