Když jsme si kupovali na začátek letošního února letenky s Austrian z Prahy s rychlým přestupem v Zurrichu, opravdu jsme nečekali, že na letiště pojedeme celkem 4x, poletíme o den později s Turkish, budeme na cestě nakonec přestupovat 2x a ještě strávíme noc a den v Istanbulu se "špičkovou" péčí od "prémiových aerolinek". Dosud se mi ale problémy při cestování letadlem vyhýbali a jednou to přijít muselo (tehdy jsem ještě nevěděl že o pár měsíců později budu nouzově přistávat v Dublinu, ale o tom příště :) ) Dovolená se ale navzdory tomu vyvedla celkem dobře.. https://www.zajedeme.cz/mauricius/  .

Mauricius únor 2022 - komplikace kvůli cyklónu, rybolov, rum atd.

Založil ve fóru Cestopisy

6 reakcí

Když jsme si kupovali na začátek letošního února letenky s Austrian z Prahy s rychlým přestupem v Zurrichu, opravdu jsme nečekali, že na letiště pojedeme celkem 4x, poletíme o den později s Turkish, budeme na cestě nakonec přestupovat 2x a ještě strávíme noc a den v Istanbulu se "špičkovou" péčí od "prémiových aerolinek".

Dosud se mi ale problémy při cestování letadlem vyhýbali a jednou to přijít muselo (tehdy jsem ještě nevěděl že o pár měsíců později budu nouzově přistávat v Dublinu, ale o tom příště :) )

Dovolená se ale navzdory tomu vyvedla celkem dobře..

https://www.zajedeme.cz/mauricius/

1

No tak jsi to měl takové trochu dobrodružnější, ona jeto nuda, když vše létá přesněna čas. Jinak za mě organizace pro 8 lidí je už pro cestovku. Max 4, výjimečně 5 (jedno auto). Mauricius mám také v plánu.

0 Citovat

8 lidi jsou 2 rodiny s 2 detma, to je normalni skladba. Uz jsme taky takhle byli.

0 Citovat

Trosku pripominka Mauricia kde jsme byli 15 dnu ovsem prelom zari ,rijna Tedy prakticky v nejlepsim obdobi v roce 2018  Let bez problemu pres Amstr zpet pres Pariz Pochopitelne tedy bez covid nesmyslu i bez cyklonu 6 dnu vychodni pobrezi,6 dnu zapadni,3 dny resort jinak booking.com  Celkovy dojem super Leteli bychom znovu a pridali Rodrigues Urcite ale v tu nejlepsi dobu tedy opet zari az listopad

0 Citovat

Tak pro me je to trochu konicek organizace tehle "zajezdu" pro stredne velke skupiny. Kdyz se sejde parta trochu samostatnych lidi, kde se vetsina nejak zapoji do reseni neceho, tak je z toho ve vysledku super vylet. Jasne, obcas to trochu zadrhne, ale zase se daleko min nez u mensich skupin projevi takovata "ponorka" :)

Ve stejnem slozeni je na podzim v planu Guatemala. Nejvic nas bylo zatim 13 v Maroku. Mame na Viberu travel chat, kde jsou znami, co obcas nekam chteji vyrazit a kdyz je nejaka akce, tak se obcas podari neco domluvit.

Vim ze mikir ma furt plnou hlavu "covid nesmyslu". Taky jsem se do posledni chvile trochu bal, abych nebyl pozitivni v nejakem testu, clovek nikdy nevi. Ale odmenou bylo to, ze tam bylo celkem malo turistu. A unor je tam uprostred sezony modrych marlinu - jednim z mych rybarskych cilu :)

0 Citovat

Ja nemam v hlave covid hysterii vubec ,jako neockovany ,litam i jezdim celou dobu covidu pokud to slo bez rousky o respiratoru ani nemluvim  a covid me jaksi minul,dokonce byla v jednu dobu i uvaha o umyslnem nakazeni ,protoze zena covid chytla ,ale nakonec jsme do toho nesli ,ale to sem nepatri,reagoval jsem jen na ten Mauricius 

Myslim,ze jednu dobu to ani pro neockovane neslo,testy jsem musel dlouho mit jak pri navratu do Irska tak pri ceste do CR  Takze posledni cesta mimo Evropu byla v 2019 Thajsko v unoru a predtim v 2018 zari- rijen  prave Mauricius Pak uz jen lety mezi Irskem a CR a loni Rhodos 

Mauricius se v lednu ani v unoru vubec nedoporucuje prave pro ty cyklony Chapu,ze to muze byt pro nekoho atraktivni letet v zime za teplem ,kdyz jine mista byly vicemene nedostupne 

0 Citovat

Je pravda, ze Mauricius byl nejakou dobu totalne zavreny. A i v dobe naseho vyletu byli mistni porad tak nejak vice vystraseni, nez jsme byli zvykli z CR - znacna cast lidi nosila rousky vsude, i kdyz sli sami mezi mesty po silnici, stejne tak i ty prijezdove podminky byly dost prehnane (ale zaorven derave - viz clanek).

0
6 reakcí