Krásné počasí, úžasná atmosféra a hotel za 9 Kč! To byl dubnový výlet do Berlína... Více si můžete přečíst v novém článku na blogu. http://cestovnidenikham.blogspot.cz/2015/05/nemecko-berlin-24-4-2015-26-4-2015.html .

Cestopis Německo (Berlín), duben 2015

Založil ve fóru Cestopisy

8 reakcí

Krásné počasí, úžasná atmosféra a hotel za 9 Kč! To byl dubnový výlet do Berlína...
Více si můžete přečíst v novém článku na blogu.

http://cestovnidenikham.blogspot.cz/2015/05/nemecko-berlin-24-4-2015-26-4-2015.html

0

Super smiley urcite se bude v budoucnu hodit smiley

0 Citovat

Určitě odkážu z příspěvků jako tip co dělat před odletem do zámoří smiley Ty nepracovní neděle mi přijdou už zcela standardní po celé Evropě, jen v ČR zatím s plným pracovním nasazením.

0 Citovat

Paráda, připomenutí starých známých míst. Beru tam příští týden svojí 76 letou mamku, tak jí to pošlu, ať si to nastuduje:)

0 Citovat

Děkujeme, máme radost, že se cestopis líbí. smiley

0 Citovat

Taky jsem konečně sepsala dubnový Berlín, jestli máte někdo zájem. Je to zase trochu jiný pohled na tohle skvělé město.
http://travellingkitkat.blogspot.cz/201 ... erlin.html

0 Citovat

Tak jsem se v pátek vrátil...Super 3 dny na Usedomu a 3 v Berlíně, mamka byla nadšená. Jen pár poznámek, v metru kterým jsme jezdili, šly lístky platit jen mincemi nebo kartou, ale jen elektronickou Maestro (naštěstí jsem jednu měl sebou), jdou prostě jen elektronické debetní karty. To mě docela překvapilo a je to docela průda smiley
Jinak linka 100 je super, opravdu nejlepší možnost, jak se dopravovat po těch "profláklých" památkách:-) Jezdí i linka 200, ta má trochu jinou trasu. Obojí pendlují mezi Alex a ZOO. Pokud se chytne místo v patře hned v první řadě, je to paráda. Navíc busy jezdí v celkem rychlých intervalech. Od doby, kdy jsem tu byl naposled, se tu dost změnilo. Hrozně pozitivně na mě Berlín zapůsobil. Snažil jsem se mamku protáhnout, co to její věk 78 let dovolil:-) Tak jsme toho za 2 dny stihli opravdu hodně. Super je citadela ve Spandau, mně osobně se líbila nová zástavba na Potsdamer Platz a výstava historie parlamentní demokracie Německa, která je nastálo v Německém dómu. Na podzim sem zajedeme určitě s manželkou.

0 Citovat

tak pripajam aj ja svoj prvy Berlin:

http://www.romanherda.com/category/berlin-2014/

tento rok na jesen sa tam chystam znova, tak snad sa mi podari dohnat zameskane smiley

0 Citovat

Děkujeme za komentáře a odkazy na další inspiraci. smiley
Cali, jsme rádi, že se i mamince líbilo a litujeme, že my sami jsme autobus číslo 100 nestíhali. Tak příště.

0
8 reakcí