Akorat jsem cetl zajimavy clanek na frugal travel guy ohledne 5 mist na ktere se uz autor nikdy nechce podivat - tak me napadlo dat dohromady stejny seznam na CL - tesim se na vase postrehy: 1. Milano (hnusne mesto, Duomo se mi nelibilo, spousta spiny a podezrelych existenci z dalekych zemi popijejicich pivo v pondeli v 11 dopoledne misto aby pracovali - rozhodne bych ale doporucil navstevu Rima, ktery me totalne okouzlil a planuju tam brzo vyrazit znova) 2. Mnichov (stejne jako predchozi, kdyz DE tak Drazdany nebo Berlin) 3. Orlando (nejvetsi zklamani z FL, hnusne mesto a predrazene parky nabizejici komercni zabavu - zklamani bylo zesilene tim, ze mi zena zakazala navstevu Harry Potter v Univerzal) 4. Geneva (neprijemni lidi, predrazene, vyplati se akorat kvuli autosalonu) 5. Bangalore (rozhodne nedoporucuju jako turistickou destinaci - neni tam nic k videni, zvlast v Indii kde je tolik skvelych mist, ktere musite videt) .

5 mist ktera uz nikdy nenavstivim

Založil(a) ve fóru Cestopisy

Richard _4 napsal(a):

Egypt brát maximálně jako LM a do 7 dní.. Kam se už rozhodně nechci podívat je Londýn, Nice a Oslo.

Proč ne Nice?

2 Citovat

samí černí, hnus.. necítil jsem se bezpečně ani trošku

0 Citovat

To musíš vyškrtnout celou Francii, teda města nad 50k obyvatel...

 

4 Citovat

Za nas zase Nice uplne v pohode. Absolutne sme sa tam necitili nejak nekomfortne. Kludne dame znova. Proste kazdy sme iny, a tak to ma byt.

2 Citovat

Zrovna v Nice převládá pořád ještě bílá město upravené čisté . Já bych určitě nejel do měst jako Paříž či Marseille ,ale Nice bylo naprosto OK !

1 Citovat

Pariz, Pariz, Pariz, Bali a pak dlouho nic 😅

0 Citovat

V Nice bych klidně i bydlel...

1 Citovat

Je pravdou, že Paříž je snad jediné místo, které nikdy více. Byl jsem tam v 2000 na svatební cestě a jediný hnus byla latinská čtvrť. Teď jsem minulý rok jen projíždél a tem zapach moči na Champs Elysées byl cítit až do auta... proti tomu je i Marseille čistý město.

0 Citovat

S Casablankou souhlasím. Ještě bych přidala Ubud na Bali, Phuket v Thajsku (jen město, okolí je pěkné), Lima v Peru (nechápu, co na něm lidi vidí, snad jen gastro turistika).

0 Citovat

Z míst, která určitě nenavštívím, mě napadá snad jen Chánov, Pretoria a Rusko + některé (ne všechny) postsovětské země. Jinak i když se mi někde třeba úplně nelíbilo, tak zpětně vidím, že i tam bylo něco zajímavého, hezkého, co stálo za návštěvu. Třeba jen krátkou. 

Edit: Severní Korea.

0 Citovat

Ty jsi navštívil Severní Koreu? Téma je "...která už nikdy nenavštívím".

0 Citovat

Nikdy nenavstivim je silne slovo ale tak napr. vobec ma znovu nelaka Benelux, Madrid (to bola decembrova terapia sokom) a ani napr. grecke mesta ako Ateny alebo Solun. Ale keby sa povedzme tranzitovalo, tak samozrejme nemam problem.

0 Citovat

Libor_S: V Severní Korei jsem zaplaťpánbu nebyl a s ohledem na téma v tom nevidím problém. 

0 Citovat

Vždycky se rád vyhnu Khaosan Road, pokud to jde.

0