Ahoj cestovatelé, tento cestopis vás zanese na jih Arabského poloostrova do Ománského sultanátu. Je to v podstatě to nejlepší, co můžete v Ománu vidět nebo dělat. Užijte si čtení! A kdo bude mít nějaké otázky, jako vždy se může zeptat a zkusíme poradit. 1. Budapešťský prolog 2. Na ománské svatbě 3. Na ostrově Masirah 4. Údolí kadidlovníků a prameniště Ayn Garzíz 5. Plážový den 6. Hrajeme badminton s Filipínci 7. Botanické vycházky na Jebel Samhan 8. Hrad Jabreen a kaňon Jebel Shams 9. Proplaváváme Wádí Shaab 10. Prohlídka Muscatu Pokračování níže .

Omán autem ve dvou týdnech

Založil(a) ve fóru Cestopisy

3 reakce

Ahoj cestovatelé,
tento cestopis vás zanese na jih Arabského poloostrova do Ománského sultanátu. Je to v podstatě to nejlepší, co můžete v Ománu vidět nebo dělat. Užijte si čtení! A kdo bude mít nějaké otázky, jako vždy se může zeptat a zkusíme poradit.

1. Budapešťský prolog
2. Na ománské svatbě
3. Na ostrově Masirah
4. Údolí kadidlovníků a prameniště Ayn Garzíz
5. Plážový den
6. Hrajeme badminton s Filipínci
7. Botanické vycházky na Jebel Samhan
8. Hrad Jabreen a kaňon Jebel Shams
9. Proplaváváme Wádí Shaab
10. Prohlídka Muscatu

Pokračování níže

0

Pokračování

11. Ománská enkláva – poloostrov Musandam
12. Plavba po ománských fjordech
13. Burj Khalifa – navoněná bída

0 Citovat

Parada, presne na neco takoveho jsem cekal! Je to moje vysnena cesta v horizontu roku 2016 - projet autem Oman. Hned si to jdu precist! Diky!

0 Citovat

Tak to jsme rádi, že se Ti to líbilo. Já jsem se vrátil z Ománu před dvěma dny a byla to naprosto paráda. Rád se tam podívám ještě jednou a pořádně prozkoumám jih okolo Salalahu, který je popsán ve zápiskách výše. Na ten mi už moc času při mojí osobní cestě nezbylo.

0
3 reakce