Přidal jsem pár zajímavých cestopisů http://www.vietnamista.cz/cestopisy/ Snažím se vždy vyhýbat místům (ne vždy se mi to podaří) jako "Nejzajímavější místa ve Vietnamu" protože v překladu to jsou místa, která jsou nezprofláknutější, kde už zajistili pro turisty dobrý servis, hotely. I když na nějaká se jet "musí" (HaLong, Delta) Třeba o oblasti Tram Tau jsem se nikde pořádně nedočetl a přitom jí považuji za jednu z nejlepších. Vietnam má mnoho velmi zajímavých míst ale informace nejsou. .

Cestopisy z Vietnamu

Založil(a) ve fóru Cestopisy

3 reakce

Přidal jsem pár zajímavých cestopisů http://www.vietnamista.cz/cestopisy/
Snažím se vždy vyhýbat místům (ne vždy se mi to podaří) jako "Nejzajímavější místa ve Vietnamu" protože v překladu to jsou místa, která jsou nezprofláknutější, kde už zajistili pro turisty dobrý servis, hotely. I když na nějaká se jet "musí" (HaLong, Delta) Třeba o oblasti Tram Tau jsem se nikde pořádně nedočetl a přitom jí považuji za jednu z nejlepších. Vietnam má mnoho velmi zajímavých míst ale informace nejsou.

0

Přidal jsem další letošní cestopis tentokrát na motorce na čínskou hranici http://www.vietnamista.cz/cestopisy/nej ... a-motorce/

0 Citovat

Paráda a díky smiley Plánujeme taky na cca 3-4 dny vyrentovat na severu skůtry a vyrazit mimo turisticky přeplněná místa. Začínám konečně pomalu skládat itinerář, takže každé info se hodí.

0 Citovat

Nase zazitky z mesice ve Vietnamu
- nejen z rentovani skutru (kterym nefunguje rychlomer a nekdy ani ukazatel paliva smiley), "konverzace" s mistnimi kmeny Dzao ve vesnickach ztracenych v horach, z motovyletu do tovarny na zpracovani hedvabi nebo patrani po miste, kde se vyrabi tradicni papirove lotusy nebo dojmy z jizdy pres Top Gearem proslaveny Hai Van Pass
http://pavelapavla.cz/vietnam

0
3 reakce