Kdo se chystá do Thajska a chce si o tom něco přečíst, může zavítat na můj blog se zápisky z cest. Celou mou dvoutýdenní prvo-cestu po Thajsku jsem pečlivě reportoval. Za tu dobu jsem stihl procestovat Bangkok, kousek jihu a Chiang Mai.  .

Thajsko v říjnu 2016

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Kdo se chystá do Thajska a chce si o tom něco přečíst, může zavítat na můj blog se zápisky z cest. Celou mou dvoutýdenní prvo-cestu po Thajsku jsem pečlivě reportoval. Za tu dobu jsem stihl procestovat Bangkok, kousek jihu a Chiang Mai.

smiley https://michal-na-cestach.blogspot.cz/s ... el/Thajsko (seřazeno od nejnovějšího)

EDIT: O tomto víkendu příspěvky prošly velkou úpravou a doplněním fotografií.

0

Přečetl jsem jen tento kousek a rozhodně mě neláká kliknout na odkaz. Zapracuj trochu na tom psaní a pravopise (Word ti to překontroluje). Nedá se to moc číst. Sám s tím někdy bojuji, ale tohle moc nenaláká.

0 Citovat

Druhou polovinu října 2016 jsem strávil v Thajsku. Letěl jsem s Turkish Airlines a díky tomu jsem si udělal i stop-over v Istanbulu.

Plán cesty byl pozdravit v Bangkoku kamarádku, posléze se přesunout na Phuket a z něj si udělat výlet do Ao Phang Nga, přeplavit se lodí na ostrov Phi Phi a z Krabi odletět do Chiang Mai za slony. Pak strávit poslední den v Bangkoku a před návratem do Prahy si užít jeden den v Istanbulu.



Cesta byla viditelně poznamenaná úmrtím thajského krále necelé dva týdny před mým odletem.

Jednotlivé články jsem psal zde na blogu a níže najdete jejich učesaný chronologický seznam:



Do Thajska se určitě chci ještě vrátit (ale za chladnějšího počasí). Okouzlilo mě Krabi a ostrovy Phi Phi. V Bangkoku navštívit královský palác, který byl kvůli pohřbu zavřený a pro turisty se otevíral, až 1. listopadu před polednem (v den mého dopoledního odletu). Chiang Mai je také nádherné místo se stovkou chrámů a s lepším klimatem než v Bangkoku.

0 Citovat

Mrkněte sem, průvodce Thajskem, foto + videa! http://www.mikibeth.cz/severni-thajsko- ... jsi-mista/
smiley

0
3 reakce