V rámci akce "Wild on Wednesday" nabízí Air France letenky na Kubu za 12.722 Kč! Dost volných termínů v květnu, červnu, červenci Rezervace letenek: http://bit.ly/1f5EnCp .

Kuba - Norimberk/Berlín - Havana - 12.722 Kč

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

V rámci akce "Wild on Wednesday" nabízí Air France letenky na Kubu za 12.722 Kč! Dost volných termínů v květnu, červnu, červenci smiley Ikdyž už tam bude docela potivo smiley

Rezervace letenek:
http://bit.ly/1f5EnCp

0

Dobry den, pokud nekdo vyuzije teto akce a pojede na Kubu, mohli bys jste me kontaktovat na ducheckovalada@seznam.cz Byli jsme tam, ale DVD s fotkami a videi z potapeni se nam po ceste rozlomilo. Fotograf/potapec je ochoten znovu dvd dorucit na jakykoliv hotel ve Varaderu, kdyz byste tam nekdo jel. Nabizim nejakou malou odmenu. Dekuji predem za pomoc. Moc bychom si prali tyto forkty z prvniho potapeni mit. Lada D.

0 Citovat

Dobrý den,
pokud chcete příjemně strávit dovolenou na Kubě a hledáte ubytování v soukromí, potom se určitě podívejte na
https://www.ubytovani-kuba.cz
Je tam ubytování od 49 EUR za celý apartmán s dvojlůžkovou postelí. Pokoje jsou velmi pěkné. Navíc je tam řada apartmánů v luxusních domech ve čtvrti Miramar v Havaně za velmi dobré ceny. K dispozici je i český průvodce, pro případ, že byste potřebovali s čímkoliv pomoci. Na webu je celá řada zajímavých a aktuálních článků o Kubě.

0
2 reakce