Našel jsem slušnou cenu na Bali z Vídně za 11.620 Kč nebo z Budapešti za 11.164 Kč v listopadu, např. 2.11.-13.11 .S dvěma přestupy a letí se s Xiamen Airlines.Hledáno na pelikan.cz .Asi to není úplně špatná cena, tak třeba někomu pomůže. .

Vídeň-Bali 11.620

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Našel jsem slušnou cenu na Bali z Vídně za 11.620 Kč nebo z Budapešti za 11.164 Kč v listopadu, např. 2.11.-13.11 .S dvěma přestupy a letí se s Xiamen Airlines.Hledáno na pelikan.cz .Asi to není úplně špatná cena, tak třeba někomu pomůže.



0

To je skvělá cena, už jsem uvažoval o zveřejnění na hlavní stránce, ale naráží na jeden nepříjemný problém. A sice ne nepravděpodobnou možnost, že vám bude zamítnut nástup na palubu bez tranzitního víza do Číny. Ano, neprávem, ale obávám se, že domluva s pracovníky letiště někde v Indonésii nemusí být úplně konstruktivní. Je to tradiční problém přestupů v Číně. Půlka cestovatelů projde podle pravidel, tedy naprosto hladce, půlka má velké problémy jen proto, že úředník si postaví hlavu. 

0 Citovat

Takže při letu z Amsterodamu do Xiamenu by neměl být problém, ale při letu z Denpasaru do Xiamenu, už mě nemusí pustit, ikdyž mám všechny lety na jedné letence?Samozřejmě počítám s tím, že při přestupu v Xiamenu mě nepustí ven z letiště.

0 Citovat

Pustit vás musí v obou směrech, ale bohužel jsem četl spoustu recenzí, že tak neučinili, nehledě na místo odletu. Jasně, člověk je v právu, hovoří tak i TIMATIC, ale je to prostě jen pro lidi, co si to umí vyhádat.

0
3 reakce