Ahoj, planujeme rodinnou cestu do JV Asie (Thajsko, laos, barma, vietnam), idealne v obdobi 22.1.2019 - 2.4.2019. Mel bych koupit letenky ted (2 dospeli, 1 dite, 1 infant) za cca 35.000, nebo je pravdepodobnost, ze se jeste objevi nejaka zajimava akce? Pred par dny jsem na kralovne zahlidl viden-bangkok za 31.500, ale ted uz to nemuzu dohledat. Diky, Martin. .

JV Asie 2019

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj, planujeme rodinnou cestu do JV Asie (Thajsko, laos, barma, vietnam), idealne v obdobi 22.1.2019 - 2.4.2019. Mel bych koupit letenky ted (2 dospeli, 1 dite, 1 infant) za cca 35.000, nebo je pravdepodobnost, ze se jeste objevi nejaka zajimava akce? Pred par dny jsem na kralovne zahlidl viden-bangkok za 31.500, ale ted uz to nemuzu dohledat. Diky, Martin.

0

Kolik těch letenek? 4 nebo 3?

35000 Kč je za všechny nebo za jednu se všemi destinacemi?
0 Citovat

4 letenky - 2 dospeli, 1 dite, 1 kojenec. Nechceme projet vsechny destinace, jen jsem napsal destinace, kam bysme mohli letet. Pokud budou levne letenky do Bangkoku, poletime tam, pokud do Ho Chi Minova mesta, poletime tam. Zatim jsem nasel prave Viden - Bangkok za tech 35.000 za vsechny. Litame takhle kazdy rok a vzdycky to bylo, ze jsem koupil letenky za docela dobry peniz a par tydnu na to se objevila stejne nejaka super akce. Tak se letos radsi ptam :-)

0 Citovat

35k za všechny je dobrá cena, ne? Na super akci se nedá spoléhat, a když už je, tak je to obvykle vykoupeno "drobným" nepohodlím (dlouhé přestupy, třeba s noclehem, odlety bůhvíodkud...), což se 2 dětmi asi není značka ideál. Zvaž to. Jestli z té Vídně je všechno v pohodě, tak asi není důvod váhat.

0 Citovat

Tohle ti nikdo nepoví, jestli bude nějaká super akce. Letíš v hlavní sezóně, takže letenky budou pravděpodobně dražší. 2-3 měsíce před odletem je obvykle nejlepší kupovat letenky, poté zpravidla už jdou ceny jen nahoru. Takže můžeš ještě měsíc dva čekat na zajímavou akci. Chcete-li tam letět na celé rozpětí těchto dat (něco pod 3 měsíce), pozor na maximální délku pobytu v těchto zemích - budete muset odněkud někam přejet. Např. v Thajsku můžete legálně být max. 30 dní v kuse.

Co se týče ceny, ta se mi zdá být OK. Nevím, kolik ale obvykle platí děti a kojenci. Plus každá společnost to bude mít mírně odlišné.

0 Citovat

Pokud nemáš přesný plán a termíny jsou flexibilní +/- týden, tak to podle mě za podobné peníze koupíš i za 2 měsíce. Na takovou cestu doporučuji hledat nějaké OJ letenky, třeba VIE-BKK / SGN-VIE (případně SIN, KUL hodně létá AirAsia) neboť cena bude podobná jako zpátečka do BKK a nemusíš se zbytečně vracet na místo, kde už jsi byl (může to ušetřit jeden přelet). 

0
5 reakcí