Letenky do předvánočního Tallinnu s pěknou slevou u mytrip.com s MC Debit a při dvou letenkách, super přestupy, lze samozřejmě i z KRK či WRO.https://www.momondo.cz/flight-se...iceRatio_a .

[LO] Katovice - Tallinn 2.043 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Letenky do předvánočního Tallinnu s pěknou slevou u mytrip.com s MC Debit a při dvou letenkách, super přestupy, lze samozřejmě i z KRK či WRO.


https://www.momondo.cz/flight-se...iceRatio_a


ktw-tll.png

0

Pobyt si můžete zpestřit návštěvou estonského ostrova Saaremaa a dopřát si třeba wellness v některém z hotelů v lázeňském městě Kuressaare. 

Zpáteční letenky z Tallinnu vyjdou na 52 €, je to pevná dotovaná cena, není třeba kupovat v nějakém velkém předstihu! Bonusem je samozřejmě let s českým letounem LET L410 :-)

https://sll.flights/en/


tll-ure.png

0 Citovat

Diky, jen vice takovych tipu! :)

0 Citovat

Nevíte někdo, zda je ta linka ještě v provozu? V září budu zase v Tallinnu, tak jsem se chtěl proletět L-410, ale nikde jsem je nenašel. Někde jsem četl, že Estonci povolují maximálně 20 let staré letadla na svých linkách a to ty Turbolety bohužel už nesplňují.

0 Citovat

Linka stále létá, jak na ostrov Hiiumaa (Kärdla), tak na Saaremaa (Kuressaare). L-410 už to ale nelétají (nebo jen naprosto výjimečně). V běžném provozu nasazují pouze Jetstreamy. Koupit to lze tady: https://sll.flights/

S L-410 se lze aktuálně ale opět snadno poletět na italský ostrov Elba z Florencie nebo Pisy (60-70 EUR one-way - https://silverair.worldticket.net/booking/), případně v Gruzii.

Ten Silver Air létá i zajímavé linky Lugano - Elba a Lugano - Mali Lošinj, ale ceny startují na 440, resp. 325 EUR jednosměrně :D

EDIT: Ještě vlastně L-410 létají na vnitrostátních chorvatských linkách Trade Airu, ale zatím ještě neobnovili provoz.

0 Citovat

Díky moc! Super info.

0
5 reakcí