Ahoj, v srpnu chceme letět s kamarádem na Aljašku. A zajímá nás jak je to na letišti ve Vancouveru. Podle letenek co jsme si našli, bychom tam měli být 19 hodin a víceméně přes noc. Můžeme zůstat v terminálu, nebo musíme na hotel? A potřebujem vízum v takové situaci? Nemám s tím absolutně žádnou zkušenost. Létám max. po Evropě... a tak se raději zeptám. Díky za jakoukoliv radu a připomínku. Kdyby někdo měl náladu popsat co všechno musíme zařídit, popřípadě odkaz kde to popisují budu vděčný. Asi je nejvyšší čas to začít vše v klidu vyřizovat... Díky Kuba .

Letenka Aljaška, Katowice- Anchorange

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj, v srpnu chceme letět s kamarádem na Aljašku. A zajímá nás jak je to na letišti ve Vancouveru. Podle letenek co jsme si našli, bychom tam měli být 19 hodin a víceméně přes noc. Můžeme zůstat v terminálu, nebo musíme na hotel? A potřebujem vízum v takové situaci? Nemám s tím absolutně žádnou zkušenost. Létám max. po Evropě... a tak se raději zeptám. Díky za jakoukoliv radu a připomínku. Kdyby někdo měl náladu popsat co všechno musíme zařídit, popřípadě odkaz kde to popisují budu vděčný. Asi je nejvyšší čas to začít vše v klidu vyřizovat... Díky Kuba

0

Ahoj, zůstat přes noc na letišti můžete, zrovna ve Vancouveru je provoz prakticky 24 hodin denně. Potřebujete vyřídit elektronické povolení pro vstup do Kanady Eta za 7 CAD (https://www.canada.ca/en/immigra...a/eta.html), no a samozřejmě estu do USA (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/).

0 Citovat

Spat se tam da krasne v odletove hale. Pokud tam ale mate 19 hodin, skocte do mesta. Metro jezdi do downtownu pul hodiny. Na letisti je zaroven i uschovna, do 10 CAD.

0
2 reakce