Spousta termínu okolo 160 euro na osobu, stále mi to i teď některé termíny nachází.Více info: https://www.secretflying.com/pos...only-e167/ .

Open-jaw error fare: Peru+Ekvádor

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Vzhledem k tomu, že to byla právě a jen chyba OTA ze skupiny do které patří, mimo jiné, mytrip.com, tak to bude rušit zase pouze OTA, protože s tou chybou nemá aerolinka nic společného. Takže jsi prostě lolek. Především se příště neurážej a nepiš tady traktáty, když se v problematice zjevně vůbec neorientuješ. A hlavně příště nikam nevolej! Nikdy!

0 Citovat

6 prispevkovy tu vyskakuje ... normalne by si zasluzil par percentny  kurozvy rozdiel v neprospech pri vrateni 

0 Citovat

Znovu opakuju že jsem tam volal až po tom co mi zmizela rezervace u Plus ultra - v neděli a pondělí tam byla a pak už ne. Kdyby tam pořád byla tak nikam nevolám. Myslíš si že i po tom jako je šance na to že tě aerolinka sveze ? :-) 

0 Citovat

Telefonát do agentury, kde to zvedne stejně nějaký troll co to do 5 dní vyřeší, stav rezervace nijak neovlivní.

Dnes už je doba jinde a popularitou těchto serverů už telefonáty absolutně nic nezmění. Tím ovšem nenabádám k hovorům a je skutečně nejosvědčenější praktikou dělat mrtvého brouka.

Nebyl to OTA error, šlo to koupit i zde.

Dejte vědět kdy a v jaké podobě se vám vrátí finance 😁 good luck všem

0 Citovat

Děkuji Kryštofe


0 Citovat

Děkuji Davide za odpověď. A potvrzení toho co je prostě fakt. Jsem rád že jsou tady i slušní lidé kteří odpoví a vyznají se.

0 Citovat

cali napsal(a):

Opravdu Lolek.

Klíčové je slovo "myslím". 🤣
0 Citovat

Od Gotogate zatím žádný mail, rezervace se u nich na webu tváří jako potvrzená. Nechám tomu týden a pak jdu rovnou do banky zažádat o chargeback.

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

Od Gotogate zatím žádný mail, rezervace se u nich na webu tváří jako potvrzená.


Stejne i u nas :)

0 Citovat

ja už jsem na tripcasu taky cancelled... 

0 Citovat

Už mám “cancelled all tickets“


0 Citovat

Mail od G2G, že technical error a prachy budou refundovat až ve chvíli, kdy je dostanou zpět od Plus Ultra. Tak se nechme překvapit, jak dlouho jim to bude trvat.

0 Citovat

Úplně stejná situace i u mne.   Jelikož se rovnou zřekli jakékoliv odpovědnosti a odkazují na Plus Ultra, tak tipuji, že si pár měsíců počkáme :)

0 Citovat

Tak to bylo rychlejší než jsem čekal - peníze už mám zpět na účtu:-) Kupováno přes mytrip.com (měl jsem velké obavy po přečtení recenzí na ně) ale paráda.

0 Citovat

Už je šanca že to prežije?  Dnes mi odpovedali.


received-660683787728565.jpeg

0 Citovat

To je nějaké podezřelé, žil jsem v domnění, že už je dávno všem zrušeno. V tomhle případě se spíš bojím, že tahle odpověď je důsledkem kvality podpory podobných webů. Nechci ale malovat čerta na zeď.

0 Citovat

Souhlas s Kryštofem, myslím, že je to prostě do Číny jen trvá déle...

0 Citovat

Volal som na váš podnet priamo do aerolinky a povedali, že je to určite zrušené. Môžem hneď žiadať u banky o chargeback alebo mi to musí vrátiť "dobrovoľne" trip.com? A ešte špekulatívna otázka, čo by sa stalo ak by som prišiel do Madridu a nemohol by som odletieť? Nesie za to trip.com zodpovednosť?

0 Citovat

Nechci tě nějak ranit, ale budeš vůbec rád, když ti vrátí, co jsi zaplatil... S těmito portály se rozhodně moc nevítězí a popravdě to ani nikdo nečeká, tedy na nějakou jejich odpovědnost bych rozhodně nikdy nesázel. Chargeback banka může zprocesovat v okamžiku, kdy jsi zaplacenou službu nečerpal nebo máš v ruce nějaký hodnověrný doklad, že jí čerpat nebudeš.

0