Ideální víkendovka od pátku do neděle za 39 PLN + 26 EUR!https://wizzair.com/cs-cz/#/book...0/0/0/nullhttps://www.ryanair.com/cz/cs/bo...8//1/0/0/0 .

[W6+FR] Katovice - Catania 878 Kč pá-ne

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Ideální víkendovka od pátku do neděle za 39 PLN + 26 EUR!

https://wizzair.com/cs-cz/#/book...0/0/0/null


https://www.ryanair.com/cz/cs/bo...8//1/0/0/0


ktw-cta.png
cta-ktw.png

0

Krucipísek. Dovolená 0

0 Citovat

Tyhle rychlovky, to je tak na předání zboží, sbalení peněz a pak domů, ne?

Nebo max na nějakou grapu a večerní těstoviny s mladou milenkou?
0 Citovat

Já už třeba dovolenou nemám a tak jsem nad tím uvažoval. V Catanii už jsem byl a víkend bych si tam klidně střihl. Přesně jak píšeš, na nějakou pastu, ale se ženou :) 

Pravda na takové rychlé otočky jsou asi lepší bližší destinace.

Navíc žena takové "rychlovky" už po pár letech bytostně nesnáší

0 Citovat

No ono to neni jen za 39 zlotych a 26 euro ...  pri dvou osobach  1800 Kc  za letenky , 1200 Kc  za  2 noclehy    testoviny nebo fast food dalsi minimalne 1000 Kc spis 1500,  neco cesta  do Katowic  a  5 k je za vikend  pryc  za to uz jsou letenky na Kanary kde bude  v prosinci rozdhodne lepe  nez  na  Sicilii  ale nic ve zlem  .kazdy podle sveho gusta  a poskladat vikend  za  dobrou cenu letenek,  zase  tak moc casto nejde  .ale listopad a prosinec do pulky a pak leden po 1 tydnu jsou  nejvetsi slevy  na letenky ,aspon tedy po Evrope

0 Citovat

Mikire, to je tip pro lidi, kteří mají málo dovolené nebo mají v pátek home office. Určitě nepoletím 5 hodin na víkend na Kanáry. Ty jsi fakt mimoň, zkus někdy trošku přemýšlet, než začneš zase kydat. 

0 Citovat

Lukasi , ja nikde nepsal za poletim na Kanary na vikend  i kdyz  o ty 2 a pul hodiny vic  me uz nezabije ,ale mel jsem jen poznamku k cene ,.stejne jak byvaji treba  hodne levne letenky z Polska  do Skandinavie , nebo  na Island a pak ty dalsi naklady ...navic prosinec  kdy tam  treba bude lit ja s konve

Je to jen  subjektivni  nazor  na pomer  cena  /vykon  nic vic
0 Citovat

V tom případě doporučuji si založit vlastní vlákno, ve kterém můžeš (vy)(ne)řešit svoje subjektivní názory a pocity. 

Taky nechápu, proč lidí lítají v létě do Egypta, když je tam nesnesitelné vedro, ale nikde s tím nechodím a všechno nekomentuju.

Pro mě je jižní Itálie přes zimu naprosto ideální cíl - příjemné teploty, nízké ceny ubytování, méně turistů, prostě jen samé superlativy. 

0 Citovat

V Taliansku som bol v zime v Ríme, Miláne, Bergame, Dolomitoch a Bari... Vždy bolo super. Najmä to Bari, to úplne luxusne, jediná nevýhoda kratšie dni. 

0 Citovat

@tonic  muze byt , ale do mist kde je pres zimu u more treba +10  nepotrebuju jezdit,  to mam z domu 20 minut ,nec0 jineho je lyzovacka v Dolomitech a  kdo ma rad  mesta a pamatky  tak prosim  ,i kdyz  i na to mesto je lepsi  prijemnejsi pocasi tricko a kratasy

0 Citovat

tak mne osobneje lepsie ked je pri prehliadke miest okolo 15 stupnov, ako ked je 35.

0 Citovat

Dovolím si přidat tip, i když na prosinec už to nebude. Na Sicílii jsme byli loni včetně celodenního výletu na Lipary. Stromboli a erupce jsme viděli pouze z lodi a okamžitě jsme se rozhodli, že to musíme zopakovat a podívat se na to z blízka. Tak už nějakou dobu máme letenky na sobota - pondělí jen kvůli Stromboli. Bohužel to nebude moc lowcost kvůli ostatním nákladům. 

0
11 reakcí