Ahoj cestovatelé, potřeboval bych znát váš názor. V červnu se koná ME ve fotbale, naše repre odehraje 2 zápasy v Glasgow. Měl bych k tomuto 2 otázky - myslíte, že se bude ještě hýbat cena letenek směrem dolů ? Aktuálně jsou již letenky z Prahy v dnech našich zápasů (15.6. + 19.6.) strašně vysoko, ale nevím, zda může být ještě hůř. A druhá otázka, prodalo se kolem 20 000 lístků pro naše fans, jenže spojů je podezřele strašně málo, je možné že společnosti zareagují a nějaké lety ještě přidají (GLA, EDI) a tudíž by mohla spadnout jejich cena? Děkuji .

EURO 2020 Skotsko

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

yess napsal(a):

Dal bych šanci busu (delší, ale podstatně levnější cesta viz https://uk.megabus.com/ - lístky cca 3 měsíce dopředu), nebo zvolil https://www.sleeper.scot/tickets/


Díky za tip, každopádně se mi nakonec "podařilo ulovit" Mercedes Benz A-class za 135 GBP na týden. Vyzvednutí v EDI a vrácení v LHR u Hertzu. Pokud jsem pochopil správně tak poplatek za jednosměrné půjčení auta se u nich v rámci UK neplatí (krom ostrovů). Tak to využijeme i na nějaké delší výlety.

0