Dobrý den, v únoru 2021 (za rok) plánujeme cca měsíční cestu po NZ s dětmi. Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemá někdo zkušenost kdy je v průběhu roku nejvhodnější doba ke koupi letenek? Respektivě jestli bývají někdy nějaké slevy? Eventuálně kdy je nejvhodnější si půjčit i obytný vůz na NZ? Čím dřív tím líp? Jednu cestu po NZ již máme za sebou, ale nyní s dětma musíme víc přepočítávat. .. Děkuji moc za eventuální rady a informace! Katka  .

Letenky Nový Zéland v únoru 2021

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Dobrý den,

v únoru 2021 (za rok) plánujeme cca měsíční cestu po NZ s dětmi. Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemá někdo zkušenost kdy je v průběhu roku nejvhodnější doba ke koupi letenek? Respektivě jestli bývají někdy nějaké slevy? Eventuálně kdy je nejvhodnější si půjčit i obytný vůz na NZ? Čím dřív tím líp? Jednu cestu po NZ již máme za sebou, ale nyní s dětma musíme víc přepočítávat. ..

Děkuji moc za eventuální rady a informace! Katka

0

Na vhodné načasování jsou tu zkušenější (pokud vůbec nějaká nejvhodnější doba existuje), ale já dříve letenky na NZ obvykle kupoval asi 4 měsíce dopředu a posledně půl roku dopředu. Dá se podívat, kdy byly minulé akce, ale to nebude mít moc velkou vypovídací hodnotu: https://www.cestujlevne.com/akcn...d/auckland

Rezervaci obytného vozu asi není dobré nechávat v hlavní sezóně na poslední měsíce před cestou, ale jestli je rozdíl mezi např. 9 a 6 měsíců, netuším. V každém případě musíte počkat až na nákup letenek a na ty je zatím brzo.

0
1 reakce