Květnová Sardínie za 243,- Kč z Vídně s PrimeEdreams https://1url.cz/DzJtk S Pelikán za 757,- Kč https://1url.cz/uzJtj Založení Prime účtu na Edreams: Možnost nakupovat s jakoukoliv platební kartou ve slevách: Jděte na web Edreams se španělskou mutaci. Při nákupu letenek se dostanete k formuláři a kolonce eDreams Prime 54,99 €. Toto je cena za Prime účet na celý rok. Zaplacením se stanete členy s výhodou slev na jakoukoliv platební kartu. Běžná sleva je cca 20-25,- eur na letence s cenou letenky kolem 30 - 40,- eur. Již po 3 letence zakoupené na Prime účtu se vám vrátí vstupní investice. To nejdůležitější - funguje to jako Wizzclub. Slevu dostanete jenom při bookingu letenek, kde jste účastníkem letu. Sleva se počtem cestujících snižuje, ale někdy i zvýši.  .

Levné letenky od Audit.

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Katovice / Dubaj

Edreams Prime za 104,- eur (2 600,-Kč)

https://1url.cz/Czeoj

 Wizzair za 3 679,- Kč 

https://1url.cz/Fzeod


104.png
3679.png

0 Citovat

Katovice / Oděssa  - srpen

Edreams Prime 530,- Kč

https://1url.cz/tzeE4

Ryanair 1 110,-Kč

https://1url.cz/yzeEd


21-eur.png
1110-kc.png

0 Citovat

máš pocit že tým niekomu pomáhaš? imho tvoj zabitý čas a zbytočný spam.. tá cena predsa klesne pri každej letenke tak načo na to upozorňovať..

0 Citovat

Vídeň / Tenerife  51,- eur Edreams Prime 

https://1url.cz/DzJtk


Tak cena ještě spadla na 44,- eur


51.png
44.png

0 Citovat

Ano, eDreams. A jakmile pak s tou letenkou budete potřebovat nebo aerolinka zruší let, hezky vás zkasírují i za invol a ne zrovna málo. Pokud se vám je podaří vůbec kontaktovat. Never ever.

0 Citovat

Randy napsal(a):

Ano, eDreams. A jakmile pak s tou letenkou budete potřebovat nebo aerolinka zruší let, hezky vás zkasírují i za invol a ne zrovna málo. Pokud se vám je podaří vůbec kontaktovat. Never ever.


To neni problem jenom s eDreams - kazdy si musi zvazit riziko jestli se mu vyplati usetrit par korun za pripadne komplikace - na to tema uz tady bylo diskusi dost..
0 Citovat

No tak za stávající situace i třeba lowcosty prodávají zpáteční letenky jako dvě samostatné a mohou zrušit jen jednu z nich bez ohledu na platnost druhé...

0 Citovat

S WDC jsem na ceně 42,48,-€.

Co tam máš dál?


screenshot-2020-03-06-16-15-05-400-com-wizzair-wizzairapp.png

0 Citovat

Myslím Vojto, že Audit už nám toho ukázal dost :-) Ale nehanil bych ho, mě se to vlastně i libí, že tu má takto své vlákno. Obecně jen nechápu proč to pořád komentujete (negativně), pokud "jeho nabídky" nevyužijete, tak to nechte být.  Já už poslední dobou zde na CL také nenalézám zajímavá témata, ale nekomentuji to u každého příspěvku :-) 

0 Citovat

Myslim ,ze to neni nic osobniho proti Auditovi, je to jen reakce ( ty negativni komentare  ) na prekupniky,kterym neni dana duvera  ( eDreams ,Opodo ,,atd )  Stejne jako ma treba negativni recenze  Goldcar , kdo si neda rict at koupi ,pujci ,obcas vydela ,ale muze i skarede prodelat to je kazdeho vec a je to nazorove forum ,tak se da komentovat  i neco, co se me treba v tu chvili netyka a nemam o to zajem ,jeho vlakno at tu je  ,patri sem

Spis je problem s tim , ze vetsinou ta cena uz  v tu chvili neni aktualni ,ale to samozrejme zase neni jeho chyba ,na akcniletenky.com je takovych neaktualnich nabidek hromada , nemyslim tim, ze se nekdo podiva za par dnu  a mimoradna cena  mizi behem par hodin, nekdy i minut ,.ale takove ty beznejsi by prece mely byt dostupnejsi aspon v tom dnu nebo puldnu po  zverejneni ,coz se obycejne dari  kdyz nakupuju primo u letecke spolecnosti ,mam tam i udaj kolik letenek je za tu cenu jeste k dispozici 

5-10 eurove letenky je treba kupovat hned ,ale o ty tu zrovna nejde  a sleva na takove cene bude bezvyznamna  a nepokryje clenstvi, nebo jen pri castych letech

0 Citovat

V současné situaci bych s Edreams už nic po Evropě nebral. Reálně hrozí nutnost využít jejich zákaznickou podporu. 

0 Citovat

Vídeň/ Mykonos 20,- eur (s Wizzclub) bez 30,- eur - léto 2021.



srpen-vie-jmk.jpg
srpen-jmk-vie.jpg
cervenec-vie-jmk.jpg
cervenec-jmk-vie.jpg

0 Citovat

Díky za tip! Na příští rok máme v plánu Mykonos využít jako výchozí bod na Syros, Paros a Naxos

https://www.rome2rio.com/map/Myk...s-New-Port

0 Citovat

Ještě by se hodil Milos, ty jejich bílé masívy.

0 Citovat

Na 11 dnů do Španělska. Auto a letenky z Pardubic za 1 020,-Kč.

Letenky za 974,- Kč, auto za 4,- Kč na den - 

https://www.economycarrentals.co...tR-OUAAAA1

To stojí i za karanténu, nebo testy.


ped-alc-ped.jpg
ok-rent-a-car.jpg

0 Citovat

Kdyby někdo chtěl SUV tak je za 715,- Kč  na 11 dnů.

https://www.centauro.net/en/booking/services/


centauro.jpg

0 Citovat

Tak možná do odletu to auto bude zdarma :-)

2,- Kč na den...


23.jpg

0 Citovat

Vídeň/ Zakynthos 20,- eur (s Wizzclub)

https://wizzair.com/cs-cz/#/book...0/0/0/null


vie-zth-vie.jpg

0