Ahoj, dnes mi byly zrušeny dva lety do a z Lotyšska na konci ledna. Podle vlákna se zrušenými lety do Tuniska jsem zkoušel na podpoře něco podobného - změnit to na něco letního, samozřejmě dražšího :D Zatím neúspěšně - čekací doba ve frontě byla dnes cca na půlhodiny.. Má někdo podobný problém a zkoušel přes live chat taky měnit ? :) Díky za odpovědi !  .

Zrušené lety Ryanair

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

18 reakcí

Ahoj, dnes mi byly zrušeny dva lety do a z Lotyšska na konci ledna. Podle vlákna se zrušenými lety do Tuniska jsem zkoušel na podpoře něco podobného - změnit to na něco letního, samozřejmě dražšího :D
Zatím neúspěšně - čekací doba ve frontě byla dnes cca na půlhodiny..
Má někdo podobný problém a zkoušel přes live chat taky měnit ? :)
Díky za odpovědi !

0

Pokial tie lety neboli zrusene s dovodu vladnych opatreni ( ako Marocka vlada zakazala lety do/s krajiny) , ale ich zrusil Ryanair s vlastnej vole( napr: nizka obsadenost) tak to asi pojde zmenit len na tej istej trase v nejakom casovom obdobi. Podobne ako to teraz robi Wizz.

0 Citovat

Přesně tak... Můžeš měnit na libovolné datum, ale trasa musí zůstat stejná. 

0 Citovat

Na emailu je psáno z komerčních důvodů, na livechatu psal něco o covidu a governmentu ve stylu že vláda pozastavila lety .. Na internetu jsem ale o tom nic nenašel, ale na mojí trase KRK-RIX skutečně lety v lednu zmizely.. (poslední odlet je 9.1. pak až únor)
Každopádně na potřetí mi agent zažádal o změnu na Gran Canarii v létě tak jsem zvědav jestli to potvrdí :D 

0 Citovat

Ahoj,

   bylo mi zruseno lednove Bergamo, resp vecerni otocka zrusena a prusunuly ten vecerni let na ranni, tim padem jednodenni vylet do Bergama pada. Prisel mi email o zmene letu ale proklik na refund je neaktivni. Snazil jsem se primo to primo zjisti primo ve sprave rezervaci ale tam zadna moznost o refund neni..jak postupovat prosim?

dekuji

Jirka:)

0 Citovat

U mě to samé. Nejlépe počkat pár dnů, než ta možnost naskoči.  Když čekáni nepomůže,  napsat na chat.

0 Citovat

ok dekuji Ti moc..ja to mam pro osm lidi, tak bych nerad to promeskal:)

0 Citovat

Ahoj, taky jsem přišel o Bergamo, z dvoudenního ráno tam a druhý večer zpět mi udělali večer ta a ráno zpět, takže k ničemu. Refund zafungoval, již mám peníze zpět v peněžence v profilu. 

0 Citovat

kde prosim mam zazadat o refund?ve sprave rezervaci nic nevidim, jen moznost zmenit svoje lety..

0 Citovat

https://refundclaims.ryanair.com/

0 Citovat

Děkuji ale píše mě to prave v tomto formuláři že let nebyl zrušen ani opozden o 5 hodin..a přitom zrušili večerní tu rotaci kterou jsem měl využít pro navrat:)

0 Citovat

-> chat

0 Citovat

Myslíš toho jejich robota?:))

0 Citovat

Přes robota se dostaneš hned i na chat :)

0 Citovat

hmm..prave ze nedostanu:(pise mi to porad: We apologise that due to high volumes of contacts all our agents are busy right now. If your query relates to COVID-19 Travel Restrictions, Flight changes, cash refunds or online travel agent booking please visit info.ryanair.com. If you still require to speak to an agents please try again later. 

a na tom infu se nic nedozvim:)

0 Citovat

musis odkliknout ze chces mluvit s agentem a vyckat az na tebe prijde rada hlasi ti to pocet lidi pred tebou , dneska mozna neni pracovni doba a je 25.a je tam jen ten robot a info ze ktereho se nic nedozvis  Nevim jiste jak je to s temi 5 hodinami ale musi to byt vic aby byla narok na refund jinak lze jen vymena ktera je casove omezena a mozna i trasou 

Normalni pracovni doba na diskuzi z agentem je od 7 rano do 21 vecer v pracovni dny  kdovi jak to je ted o svatcich navic kdyz v Irsku vychazi svatek na nedeli automaticky se k tomu pridava volno v pondeli ale dneska je Santa  a to tam nikdo nebude 

0 Citovat

Já to schválně odpoledne zkoušel a byl jsem 2. ve frontě a spojilo mě to okamžitě 

0 Citovat

Kompenzácia za meškanie a zrušenie letu - https://tonzes.com/compensaircz.htm Moc užitečná služba. Stačilo poskytnout základní informace o zpožděném letu a bez námahy (pro mě) mi vyzískala kompenzaci.

0 Citovat

A klidně piš i česky, oni odpoví taky česky - translator.

Samozřejmě co nejjednodušší věty.

 

0
18 reakcí