Ahoj, kdo se chystáte stihnout Expo v SAE jako já, WizzAir pomalu na denní bázi hýbe s cenami letenek na relaci Polsko/Rakousko - Dubaj. Ceny jsou tam hodně dobré v obou směrech. Ideální kombinace pak odlet z Polska (Katowice/Krakov) a zpět do Vídně. Dobré ceny až do léta (pro cleny i necleny Wizz). Viz screen.    .

Polsko/Rakousko - Dubaj od 360 Kc

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj,

kdo se chystáte stihnout Expo v SAE jako já, WizzAir pomalu na denní bázi hýbe s cenami letenek na relaci Polsko/Rakousko - Dubaj.

Ceny jsou tam hodně dobré v obou směrech. Ideální kombinace pak odlet z Polska (Katowice/Krakov) a zpět do Vídně. Dobré ceny až do léta (pro cleny i necleny Wizz). Viz screen.

 


screenshot-20220128-101557-wizz-air.jpg

3

Tenhle termín mám booknutý, ale zpátky se to bohužel nijak levně vymyslet nedá. Měl jsem v merku AUH-TIA za 69 AED na 27. 3. a pak TIA-VIE za 15 EUR na 29. 3. (nikdy jsem nebyl v Albánii), ale zdá se, že Wizz s tím leťákem hejbe snad každý den, neb ta letenka z AUH už se nedá koupit. Platit za AUH-KTW 600 AED se mi opravdu nechce.

0 Citovat

Sarajevo spiatocne za 20, pri zmene sa da Belehrad (aj ten mi zrusili), ale na Budapest sa uz dostat neda :) mozno by to slo cez agenta, ale pochybujem, Wizz nebol nikdy ustretovy.

Ale vyhrat sa so Sarajevom stale da, VIE - Banja Luka je cely marec za 8 €. Cesta do UAE na 18. - 19.3 by teda bola za 18 €, este nejake ubytko + bus z Banja do Sarajeva. Naspet sa to da tiez takto, len je potrebne ostat v Bosne este 2 dni (ale kto nebol, tak to ma v ramci tripu)

 

Pripadne Tel Aviv tam vyzera dobre 16€+10€, a je mozne, ze zrusia dovtedy povinnost PCR.

1 Citovat

Měl jsem AUH-SJJ s vidinou reroutingu na VIE či BUD. Agenti jsou neochotní povolit jakékoli jiné změny, než co vidíš sám při rebookingu. 

0
3 reakce