Mate někdo zkušenost s "short check" zavazadel? Mam ten promo let Aer Lingus PRG-DUB-JFK, JFK-DUB-BER a samozřejmě ten poslední let je pro mě nic moc, místo toho jsem koupil DUB-PRG u Ryanair a protože je to poslední let v cestě, tak mi nehrozí, že by zrušily zbytek cesty. Mam ale malé zavazadlo, které se asi bude muset odbavit. Přestup je skoro 10 hodin v Dublinu, nevíte, jestli mě ho nechají vyzvednout tam?  .

Vyzvednuti zavazadel při "hidden city" letu

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Mate někdo zkušenost s "short check" zavazadel? Mam ten promo let Aer Lingus PRG-DUB-JFK, JFK-DUB-BER a samozřejmě ten poslední let je pro mě nic moc, místo toho jsem koupil DUB-PRG u Ryanair a protože je to poslední let v cestě, tak mi nehrozí, že by zrušily zbytek cesty.

Mam ale malé zavazadlo, které se asi bude muset odbavit. Přestup je skoro 10 hodin v Dublinu, nevíte, jestli mě ho nechají vyzvednout tam?

0

To nikdo nezaručí, ale můžete říci, že je to dlouhý přestup a máte tam věci, které potřebujete. Může to klapnout.

1 Citovat

Treba o poslanie batožiny len do DUB požiadať už pri odlete z JFK a mať pripravenú výhovorku, t.j. dôvod, prečo to chcete. Ak máte 10hod dlhý prestup, mali by to akceptovať.

Ale túto taktiku už aerolinky poznajú. Ja som to používal u BA. Dnes už majú v maily, ktorý príde s letenkou explicitne uvedené, že ak cestujúci požiada o vyloženie batožiny skôr, budú ho pokutovať, resp. riešiť. Ja už by som do toho nešiel, ale držím palce :)

0
2 reakce