Ahoj.. Chytl někdo akci? Případně velká gratulace !! http://www.businessinsider.com/united-a ... ets-2015-2 Tarif opraven asi po 3-4 hodinách.. .

United LHR-EWR 74USD v F

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Já jsem z toho ale nepochopila, že by Dánům měly letenky zůstat...

0 Citovat

Jde o to vyjádření proč rezervace zamítli - využili jiný trh s ruční změnou, která záměrně hodila chybnou cenu. Jako dánovi těžko někdo prokáže opak a ten musí jít do štastného konce. Nic nezměnil a jen kupoval tradiční fare.

0 Citovat

Mnozí zapomínají na jeden důležitý moment a tím je odpovědnost managementu vůči akcionářům, což je u amerických firem dost významná věc a na rozhodování manažerů má dost významný vliv (pro ilustraci: právě tlak akcionářů stál za koncem éry odbavených zavazadel bez poplatku u JetBlue ač to byla -dle mého názoru- jejich nesporná konkurenční výhoda, kterou ale akcionáři vnímali především jako ušlý příjem).
Asi nikomu z hlavounů v United se nechtělo na další valné hromadě obhajovat rozhodnutí odepsat x mega US$ v nákladech ušlé příležitosti kvůli batůžkářům a svérázným týpkům z Flyertalku. Z hlediska PR nemá smysl se podbízet zákazníkům, kteří se rozhodují především podle ceny.
A absence bona fide prvku byla u chybného tarifu zřejmá.

0 Citovat

Dobré odpoledne.Taky jsem se nechal zlákat touto nabídkou smiley Přišel mi e-mail o zrušení rezervace a oznámení, že platba nebude zprocesována. Pořád mám ale blokovány peníze na kartě ve prospěch United. Nevíte náhodou, kdy dojde k odblokování? Díky

0 Citovat

Mě v KB vždy ihned bez řečí zrušili blokaci. Ale to byla ještě éra AZ, kdy si blokli za letenky a pak strhli po částech, takže bylo jasně vidět, že blokace je uhrazená.

0 Citovat

Tak právě mi byla platba odblokována - po 14dnech . Banku jsem nekontaktoval smiley

0