Ahoj, mám teď volný prodloužený víkend 8 až 10.5. a chtěl bych vyrazit na nějakou krátkou poznávací cestu. Nevíte o nějakém vyhledávači nebo fintě, jak vyhledat superlevné (last-minute) letenky do zajímavých oblastí pro konkrétní termín? Jelikož je to jen na krátko, tak bych chtěl pro tentokrát odlet z nějakého blízkého letiště, ideálně Praha, Vídeň. Destinace by měla být také v doletu max cca 3 hodin, např Kanáry, Turecko, Řecko, Norsko. Na destinaci mi moc nezáleží, vybral bych spontánně na základě výhodnosti a atraktivitě letenky. Díky .

Jak na super last-minute letenky

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj, mám teď volný prodloužený víkend 8 až 10.5. a chtěl bych vyrazit na nějakou krátkou poznávací cestu. Nevíte o nějakém vyhledávači nebo fintě, jak vyhledat superlevné (last-minute) letenky do zajímavých oblastí pro konkrétní termín? Jelikož je to jen na krátko, tak bych chtěl pro tentokrát odlet z nějakého blízkého letiště, ideálně Praha, Vídeň. Destinace by měla být také v doletu max cca 3 hodin, např Kanáry, Turecko, Řecko, Norsko. Na destinaci mi moc nezáleží, vybral bych spontánně na základě výhodnosti a atraktivitě letenky. Díky

0

Tady by sis nevybral? http://goo.gl/HvivM4

0 Citovat

Co azair.cz a volba "kamkoliv"?
Ale pak je otázka, co znamená "supervýhodně", aktuálně to hází ceny od 3500 za městské destinace typu Londýn/Dublin/Basilej/Milán. Středomoří (Chorvatsko, Turecko) začíná na 4000.

0
2 reakce