Ahoj, jsme s pritelkyni v Jihoafricke republice (presne v Durbanu) na jeden rok a radi bychom trochu procestovali nejen JAR, ale i okolni staty / Afriku. Divali jsme se na letenky a jsou dost drahe - nemate nekdo tip na slevy / levne letenky? treba Tanzanie, Viktoriiny vodopady nebo jen vnitrostatni do Cape Town nebo Nelspruit. Nevite o levnych letenkach z JAR do Evropy? Diky za jakoukoli pomoc. .

Afrika - cestovani

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Ahoj, jsme s pritelkyni v Jihoafricke republice (presne v Durbanu) na jeden rok a radi bychom trochu procestovali nejen JAR, ale i okolni staty / Afriku. Divali jsme se na letenky a jsou dost drahe - nemate nekdo tip na slevy / levne letenky? treba Tanzanie, Viktoriiny vodopady nebo jen vnitrostatni do Cape Town nebo Nelspruit.

Nevite o levnych letenkach z JAR do Evropy?

Diky za jakoukoli pomoc.

0

Pokud jste tam na rok tak doporučuji koupit auto (pokud ještě nemáte) a okolní státy i JAR projezdit autem (pokud to vaše časové možnosti samozřejmě dovolí). Během mých 5 měsíců v Bloemfonteinu jsem takhle procestoval nejen většinu JAR, ale i Lesotho, Namibii, Svazijsko a trip do Zimbabwe k Viktoriiným vodopádům. Zážitek byl výrazně autentičtější než přelety, které i tak vycházely celkem draho.

Jedna z nízkonákladovek co si tak vybavuju je snad Mango, kteří měli celkem slušné ceny, které se daly srovnat s autobusem (BFN -> CPT).

Je to halvně o tom jaký styl cestování preferujete/si můžete dovolit.

0 Citovat

Diky Broupal.

Dostal jsem firemni auto, takze autem cestovat muzeme a planujeme jet podel pobrezi pres East London a Port Elizabeth do Cape Townu. Ale ty Viktoriiny vodopady uz jsou skoro 2000 km daleko, to uz mi prijde az moc. A letenky tam vyjdou na 10 tisic na osobu smiley

0 Citovat

Nj, na Vic Falls to letecky nebylo moc levný. Autem jsme tam jeli dva dny (nocleh někde za Pietersburgem, kousek před hranicema, tuším že to bylo v Louis Trichardt), ráno přes hranice a přes Zimbabwe až do Vic Falls, dojeli jsme pozdě večer. Je to daleko, ale autem se to dá. Záleží kolik na to máte času a chutě.

0 Citovat

Koukněte na letenky z Johannesburgu na Vic Falls - http://www.travelstart.co.za/lp/promoti ... s-comair-3

0 Citovat

Na Vic falls i s ubytováním z Johan. - https://www.groupon.co.za/deals/ga-africa-stay-88

0 Citovat

Možná by tě zajímalo - levné letenky https://flyafrica.com/en/main-menu-bar/about-us

0 Citovat

Zdravim, neviete nahodou poradit ci sa da v JAR pozicat auto aj bez kreditnej karty?..a ked tak u akej spolocnosti ak ma niekto skusenosti

0 Citovat

ked si zamestnani, tak si radsej tu kreditku vybav zadarmo smiley

0 Citovat

A ked nie som? smiley

0 Citovat

tak normalnu debitku, ak je tam napisane nahodou DEBIT tak neikto spominal ze to zaciernit fixou smiley nastavit vysoke limity a naloadovat cash smiley

0 Citovat

Ahoj, zkusenosti s tim mame - bohuzel neakceptuji zadne debetni karty. Musis mit pri rezervaci kreditni kartu.
Meli jsme s tim problemy v Cape Townu a nakonec jsme veskere cestovani resili pres Uber a vyslo nas to nakonec levneji.

0
11 reakcí