Mám DV voucher u AA, chtěl jsem si udělat výlet směr Florida přes Vánoce, mezi 16.12.-9.1. a tak na 8-14 dni. Odlet muze byt i z okoli - tj. VIE,MUC... Zkousel jsem Matrix ITA a nenachazi mene nez 16k CZK. Mam to vzit? Mate nekdo zkusenost, jak ten voucher vubec uplatnit? Diky .

HLEDAM: PRG->MIA Vanoce (AA Voucher)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Mám DV voucher u AA, chtěl jsem si udělat výlet směr Florida přes Vánoce, mezi 16.12.-9.1. a tak na 8-14 dni. Odlet muze byt i z okoli - tj. VIE,MUC...
Zkousel jsem Matrix ITA a nenachazi mene nez 16k CZK. Mam to vzit? Mate nekdo zkusenost, jak ten voucher vubec uplatnit?
Diky

0

Jestli je to AA voucher tak urcite jedine pres AA stranky - nicmene AA by ti meli umoznit i na voucher booking jakehokoliv letu oneworldu - ja sem ted kupoval award flight z MIA na Turks and Caicos (pokud tam nekdo byl tak uvitam jakekoliv rady / postrehy / odkazy) od BA (ba.com) a lety jsou marketovane i operovane pres AA.

Jinak lety jsem vyhledaval pres tenhle odkaz (klikni na to "Interactive map").

http://www.oneworld.com/flights/where-we-fly

0 Citovat

Takže kdyby to někoho zajímalo:
AA voucher funguje na všechny lety, co to najde na AA.com. smiley

Postup je poměrně "jednoduchý" - Zarezervovat let, dát HOLD a zavolat na evropské AA číslo (mají i české 225 376 447), ve všech případech anglicky.
Dále postupovat podle pokynů operátora (chce znát nějaké informace - mimo údajů o cestujícím taky údaje o kartě. Vyplatí se nastudovat NATO abecedu.) a poté poslat vouchery na jím udanou adresu (momentálně Liverpool - The Plaza). Česká pošta neumí pojistit psaní do UK na víc než 13 tisíc.
Nedoplatek strhnou z karty, přeplatek pošlou jako nový voucher. DV vouchery jsou oproštěné daně, takže to ještě zlevní letenky. smiley

Dost info je zde:
http://flyerguide.com/Vouchers_(AA)

S tím, že tam ale není české číslo a je tam jiná adresa pro vouchery.


Takže tímto mi zbývá zjistit a naplánovat Floridu a asi k tomu Bahamy na skok. Zkušenosti taky uvítám.

0
2 reakce