Cestoval někdo tak, že přijel na letiště a obcházel stánky cestovek, které nabízí na poslední chvíli zlevněné zájezdy/letenky. Prý je na to ideální Frankfurt,Lipsko nebo Vídeň .

Na letiště bez letenky/zájezdu

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Cestoval někdo tak, že přijel na letiště a obcházel stánky cestovek, které nabízí na poslední chvíli zlevněné zájezdy/letenky.
Prý je na to ideální Frankfurt,Lipsko nebo Vídeň

0

Necestoval jsem takhle.. ale několikrát jsem bloumal před odletem po letišti ve Vídni, Lipsku nebo Drážďanech a zkoumal nabídky. Popravdě, že by z těch lastminutových cen člověk upadl, tak to teda ne...

0 Citovat

Souhlasím, v létě jsme letěli na dovču z Mnichova a po návratu měli čas a byli zvědaví, tak jsme obcházeli stánky cestovek a sledovali, jak vypadají ty lasty a nebylo toho moc (možná tím, že byla sezóna smiley ) a to, co bylo, nebylo nijak cenově zajímavé smiley

0 Citovat

toto fungovalo este ked nebol predaj cez internet smiley

0 Citovat

Funguje to porad, znam clovek co to tak jednou nebo dvakrat do roka dela. Rozhodnou se, ze chcou do tepla, nasednou do auta, po autobahnu jsou za par hodin na nejakem nemeckem letisti a leti. smiley Ve smyslu ze by clovek nejak vyrazne usetril to tedy neni, ale letet se takhle na dovcu zcela urcite da.

0 Citovat

Je to kravina, píšu to tady snad po 158...Takto se cestovalo v 90. letech, sám jsem to praktikoval. Dnes si troufám tvrdit, že na 100% nekoupíte na letišti nic, co by se nenašlo předtím na netu. Včera jsem byl ve Frankfurtu na letišti, měl jsem vám ty nabídky vyfotit, aby byl klid.

0 Citovat

OK, díky za reakce, už vím že do toho nepůjdu smiley

0 Citovat

Převčírem v Norimberku. Důkaz pro ty, kteří věří báchorkám o "výhodných" last minute na letišti.

0
7 reakcí