Ahojte cestovatelé, tak jako každý rok se chystáme o jarních prázdninách někam na turistiku a poznávání nějaké teplejší krajiny, tentokrát s sebou chceme vzít i 70-ti letou babičku, takže cestu chceme dát pokud možno co nejvíce pohodlně (odlet z Prahy nebo z bližších letišť, ne moc dlouhé přestupy..). Přesný datum v rozmezí 3-15. března tak na týden, ale i klidně víc. Už delší dobu hledám letenky na Azory, Madeiru, Kanáry, ale nic zajímavého jsem nenašel. Minulý rok jsme letěli na Azory se Satou přímo z Mnichova, což byla paráda (4 tisíce korun cesta), ale letos se nám nedaří nic moc najít. Chtěli bychom se vejít tak do 7-8 tisíc i se zavazadli... .

Levně v březnu za teplem?!?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahojte cestovatelé,
tak jako každý rok se chystáme o jarních prázdninách někam na turistiku a poznávání nějaké teplejší krajiny, tentokrát s sebou chceme vzít i 70-ti letou babičku, takže cestu chceme dát pokud možno co nejvíce pohodlně (odlet z Prahy nebo z bližších letišť, ne moc dlouhé přestupy..). Přesný datum v rozmezí 3-15. března tak na týden, ale i klidně víc. Už delší dobu hledám letenky na Azory, Madeiru, Kanáry, ale nic zajímavého jsem nenašel. Minulý rok jsme letěli na Azory se Satou přímo z Mnichova, což byla paráda (4 tisíce korun cesta), ale letos se nám nedaří nic moc najít.
Chtěli bychom se vejít tak do 7-8 tisíc i se zavazadli...

0

Samozřejmě bereme jakoukoliv jinou destinaci smiley, ale zde už jsem byl v tomto období a myslím si o tom, že jsou to jedny z nejlevnějších destinací, kam se dá jet.

0 Citovat

Na madeiru sa pravidelne vyskytuju chybove tarify za cca 100 eur. Pockal by som.

Ale kanare nie su az take teple v marci, aby vam tam babicka neprechladla. Predsa je to atlantik a v letnych mesiacoch po zapade slnka tam je chladno.

0
2 reakce