Dobry den, shanime co nejlevnejsi letenky na roatan v druhe polovine brezna (na 14 dni). Budeme moc radi za jakoukoliv pomoc a radu. Predem moc diky. .

Letenky na Roatán

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Dobry den, shanime co nejlevnejsi letenky na roatan v druhe polovine brezna (na 14 dni). Budeme moc radi za jakoukoliv pomoc a radu. Predem moc diky.

0

My jsme na Roatán letěli před 2 lety za cca 9 855 Kč z Mnichova a při cestě tam i zpět bylo mezipřistání přes noc v Atlantě. Ale mám pocit, že za ty poslední dva roky tady byla akce na Roatán právě jen jednou. Pokud si vzpomínám, tak na webu české vesnice na Roatánu psali, že standardní cena letenek je kolem 20 000 Kč, ale za takovou cenu bychom určitě neletěli. Zkus kouknout na aktuální akci do Panamy a jestli nebude nějaký levný přelet odtamtud. I když zase je to až z Amsterdamu, což už trochu snižuje komfort.

0 Citovat

Tak to jste teda meli za super cenu! Pokukujem po letenkach uz delsi dobu a nenasla jsem pod 19000. Taky nam to prijde hodne.. diky za tip na akci do panami -fakt dobra cena, bohuzel zpatky uz nejsou na konci brezna terminy.. smiley

0 Citovat

Na kayak.com jsem teď narychlo zkusil něco zadat a našel jsem třeba z Amsterdamu na Roatán (s přestupem v Chicagu a Houstonu) za 604 USD, což už je pod 15 000 Kč. Termín to byl 17.-27.3. Návrat 2.4. byl třeba jen o 3 USD dražší. Ale zase záleží, jak dobré byste sehnali přípoje do Amsterdamu. Jestli by pak už nebyl pohodlnější ten let za 19 000 Kč. Z Paříže mi to našlo let za 645 USD (přestup Dallas, Miami, zpátky jen přestup v Miami) v termínu 15.-30.3., a ve stejných datech z Milána za 605 USD. Zkus to prozkoušet, různé kombinace dat, nastavit tam lze +/-3 dny, různá města, kam by se dalo dobře dostat z Česka, a uvidíš, jestli se ti podaří něco stravitelného najít.

0 Citovat

Ty jo moc dekuju! Ty stranky neznam. smiley mej se fajn smiley

0
4 reakce