Ahoj cestovatelé, chystáme se ve dvou na Sri Lanku v terminu od 15. do cca 27.2. Zdá sem, že pod 14tis už se nedá dostat. Taky jsem chtěl zkusit let na Sri Lanku, potom cca 24. letet na Maledivy a 26-letet zpatky do Prahy. Ale nenašel jsem vyhledávač letenek, který by to byl schopen najednou spočítat takže výlet na Maledivy pak vyjde přes 5tis/osobu. Máte někdo tip jak to udělat levněji? Předem díky. .

Sri Lanka - levnější letenky, zastávka na Maledivách?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

16 reakcí

Ahoj cestovatelé,
chystáme se ve dvou na Sri Lanku v terminu od 15. do cca 27.2.
Zdá sem, že pod 14tis už se nedá dostat.

Taky jsem chtěl zkusit let na Sri Lanku, potom cca 24. letet na Maledivy a 26-letet zpatky do Prahy.
Ale nenašel jsem vyhledávač letenek, který by to byl schopen najednou spočítat takže výlet na Maledivy pak vyjde přes 5tis/osobu.

Máte někdo tip jak to udělat levněji?
Předem díky.

0

Letěli jsme na SL s Turkish, odlet jsme si dali z Malé (Maledivy) za cca 12tis. Na Maledivy jsme se přesunuli zvlášť s China Eastern, které vycházely nejlevněji. Tento let jsme kupovali na Cleartrip.com v měně INR (Indická Rupie) kvůli ceně, po přepočtu asi 1800. Podle mě je ale tak krátký stop na Maledivách zbytečný, na hlavním ostrově toho moc k vidění není a pokud se chcete přesouvat na jiný jinak než hydroplánem nebo speedboatem, tak trajekty jezdí na některé ostrovy jen v určité dny a/nebo jen třeba 2x za den. Jako minimum bych tam viděl 3-4 dny. My byli 5 dní na Maafushi.

0 Citovat

My umíme smiley

Letenky za 18.9K: http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... e=open_jaw

Cenově si moc nepolepšíš, furt je lepší vzít open-jaw PRG-CMB / MLE-PRG za 14.9K a pak jen dokoupit jednosměrný přelet za 2K...
http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... e=open_jaw
+
http://cheapfaresindia.makemytrip.com/i ... 6#/listing

0 Citovat

Ahoj,
kupuji letenky poprvé...chtěl bych se jen zeptat koukam na letenky přes flydubai a nasel jsem ted z prahy do Colomba za 23 000 pro dva...
Chtel jsem se zeptat jestli ma někdo zkusensti s koupi letenky třeba jen tyden před...když kouknu na letenky na pozítří a 16dni ztravenych na Sri lance vychazi celkem pekne..je to mozne? Chci letet koncem mesice, jaka je tam sance ze pockam a koupim dva dny předem nebo mam koupit uz ted? diky

0 Citovat

ok,diky....dnes se na to podivam a koupim...kdybych mel nejaky problém napisu a budu doufat ze mi poradite....zatím dekuji moc

0 Citovat

nasel jsem 27.1 odlet- 12.2. prilet za - 23,793 na flydubai....Dejve mohl by ses mi podivat zda nenaleznes něco lepsiho? +-4 dny nevadi....diky za pomoc!!!
I když si myslim ze je to dobře tak jen pro info "otravuju"..jeste jednou diky

0 Citovat

Ahoj,
já koupila letenky tady (PRG-CMB a zpět MLE-PRG), během akce Fly Dubai za 12000,-. Letěli jsme na Srí Lanku, strávili tam cca 12dní a pak na 5 dní přelet s China Eastern (cca 1700,-/os.) na Maledivy (Rasdhoo atol) a zpět z Malediv do Prahy.
Dát si okružní cestu Srí Lankou a pak zakončit odpočinkem na Maledivách je fakt pecka. Určitě doporučuju. Ale chce to fakt aspoň 5 dní na Maledivách. smiley

0 Citovat

tak ted na to koukam a od odpoledne to vystouplo o 3000,- ....smiley(

0 Citovat

Jakou letenku hledáš?

0 Citovat

Ahoj Dave,

vím že nemáš věšteckou kouli, ale lze v průběhu ledna očekávat nějaká akce od Turkish nebo Fly Dubai na letenky PRG - CMB, MLE - PRG.
Chceme letět přelom červenec - srpen.
Koupit už teď letenku nebo si ještě počkat?
Martin

0 Citovat

Moc díky za rady. Maledivy vynecháme a snad až poletíme příště ... smiley

0 Citovat

Ahoj,
Hledam Praha-Colombo 27.1. a zpet 12-13.2....na FlyDubai jsem ted nasel za 26,231.50 pro 2lidi....takze to asi beru ne to zase stoupne...nebo mam hledat nekde jinde nez flyDubai??
Diky za odpověď...dnes to musim uz koupit jinak pojedu do riti..smiley) díky

0 Citovat

Dave mohl by jsi mi na to prosim juknout? díky....

0 Citovat

zaujimava alternativa s Turkish airlines... pozerane na mytrip.com, cena pre dve osoby

0 Citovat

no dávám si na to ještě hodinku najit to nejlepší....díky za tip beru každou informaci

0 Citovat

Našel jsem letenku open jaw s Turkish:
PRG - CMB 15.7.2016
MLE - PRG 21.8.2016
cena: 13 434,- Kč
Má smysl čekat na ještě další akci u Turků ( Emirates, Fly Dubai) nebo koupit hned?

0 Citovat

Ahoj,
chystáme se na SL s odletem po 16. 7. Aktuálně vychází nejlíp flydubai se zpáteční Praha - Colombo, přestup Dubai, za 14 500 Kč. Je lepší vzít hned, nebo je možnost, že se objeví něco levnějšího?
Díky.

0
16 reakcí