Prodám výherní poukázku v hodnotě 30 000,-Kč na nákup letenky/letenek podle vlastního výběru od ČSA. Je potřeba letenku/letenky zakoupit jednorázově do 31.3.2016 s tím, že platnost letenek je až 12 měsíců od jejich vystavení. Navíc zdarma přidám poukázku na bezplatný vstup pro 2 osoby do luxusního all-inclusive VIP salonku Citigold na letišti Václava Havla. Více info a vaše nabídky pište na taraslukas@gmail.com. .

Prodám poukaz na letenky s ČSA v hodnotě 30.000 Kč

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Jako o tom, že z Prahy jako přípoj po Evropě je ČSA super není pochyb, jelikož lítají denně a o co víc člověka stojí letenka, to ušetří na ubytku, pokud už v daném městě byl a nechce se tam kouknout znovu. Ale to je tak jediné v čem je jejich plus smiley Nemyslím si, že na ně někdo plive, ale spíš reálně hodnotí stav této kdysi vyhlášené společnosti, který se pomalu podobá klinické smrti. Osobně s něma mám letos taky 4 lety z výše uvedeného důvodu, ale jako znouzectnost. Kdyby v daném termínu byla k dispozici jiná možnost, tak jdu do ní, ať už lowcost z důvodu ceny nebo jiná "klasická" aerolinka z důvodu služeb.

0 Citovat

Dalsi velke plus je ze se v letadle mluvi cesky - alespon plus pro me.

0 Citovat

No vida tak nakonec je to prodane,...a jak se ukazuje jedine skupina ... pocitam ze jednotlivec by vic jak 10 nedal ..protoze by se mu to nevyplatilo...skupine uz ano... na CSA nikdo asi neplive ,,ale skutecne je to dnes o nicem a jak se v letadle mluvi je mi uplne suma fuk , hlavne kdyz pilot neni psychopat a nepusti to nosem k zemi , nebo si teroristi nevyberou let k tem svym planum , ovsem kdyz uz je rec o cestine .. tak zajimave ze jak zacal litat wizzair nebo ryanair do Polska hned tam polstina byla ..ale u Prahy Brna a Ostravy po cestine ani vidu ani slechu alespon u Ryanairu... dneska uz je ...

0 Citovat

A hlavně "půlka" Poláků pracuje za hranicemi.

0 Citovat

hej, rovnaky boom aj Rumunsko - celkom velka populacia, polka krajiny vonku, dialnic malo a vlaky pomale. tak uz rozbiehaju uz aj vnutrostatne lety. V nasich podmienkach by mohla byt jedine tak linka nejaky Wizz Kosice-Praha, napr. rotacia LTN-PRG-KSC-PRG-LTN, a pod. ak by chceli vyuzit lietadlo naplno

0 Citovat

No na podzim jsme byli ve Wroclawi a byl problém najít hospodu, kde by nebylo jen české pivo...

Zrovna co se týče českých piv, jejich dostupnost v zahraničí mi přijde dobrá. Tedy zrovna největší české kekely jako Krušovice nebo Staráč tam jsou prezentována jako premium czech beer. Každopádně souhlas s Prokym.

0 Citovat

Já tam teda nic k žádným poplatkům nevyčtu, kromě jejich změn, A servisní poplatek za rezervaci po telefonu, když jinak to nejde, to je prostě prasárna. Jinak k té ochraně spotřebitele, řekl bych, že u nás to dělá ČOI. Každopádně mi tohle zapadá do obrázku o ČSA, kterej mám - když už někomu něco dám, tak ať za to pěkně zaplatí.

0